Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1191, Did:0, useCase: 3

Pārliecinoša uzvara savā laukumā

Pārliecinoša uzvara savā laukumā
www.dzirkstele.lv

Vakar, 23.janvārī, Gulbenes BJSS/ "Buki", aizvadot kārtējo Latvijas Basketbola līgas 2.divīzijas spēli, ar 107:82 pieveica BS "Rīga/Rīdzene/LU".

Uzvaru Gulbenes komanda lielā mērā nodrošināja otrajā ceturtdaļā, kuru uzvarēja ar 15 punktu pārsvaru (31:16).
"Iepriekšējā spēlē Māris Sniķis guva potītes traumu, garā spēlētāja mums nebija, tādēļ šoreiz nolēmām spēlēt ātri un doties uz priekšu. Tas mums arī izdevās - pretinieki nebija gaidījuši mūsu ātro spēli. Arī mēs paši esam sapratuši, ka mums ir jāspēlē ātrāk - jo ātrāk spēlējam, jo labāk veicas," saka spēlējošais treneris Gundars Rauza. "Daudziem spēlētājiem vēl nav tik liela pieredze, kā gribētos, bet rezultāts apmierina. Visi spēlētāji koncentrējās un nospēlēja labi!"

22 punktus un 10 bumbas zem groziem mūsējiem guva Māris Baranovskis, bet Mārtiņam Pētersonam līdz "double-double" pietrūka pavisam nedaudz - viņam 19 punkti un 9 atlēkušās bumbas. Mūsu basketbolisti izcīnīja septīto uzvaru 18 spēlēs un saglabā 9.vietu līgā. Savu nākamo maču mūsējie aizvadīs 6.februārī ar BK "VEF-LSPA".