Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1191, Did:0, useCase: 3

Bukiem lieliska uzvara pār Ventspils augstskolu!

Šodien Gulbenes Buki guva skaistu uzvaru pārspējot turnīra tabulā augstāk esošo Ventspils augstskolas komandu. Šajā spēlē trīs Buku spēlētāji guva double-double - Māris Baranovskis, Māris Sniķis un Gundars Rauza.

Spēles sākums nedaudz veiksmīgāks izdevās mājiniekiem, kuri līdz pirmās ceturtdaļas vidum iekrāja septiņu punktu pārsvaru. Taču, arī viesu pieprasītais minūtes pārtraukums spēles gaitu būtiski nemainīja, un Buki līdz ceturtdaļas beigām savu pārsvaru palielināja līdz +10 (21:11).

Otrā ceturtdaļa iesākās mazrezultatīvi, tomēr, nedaudz labāk spēlēja ventspilnieki. Ar Gromova, Leimaņa un Šilberga veiksmīgo spēli "Ventspils augstskola", pusotru minūti līdz puslaika beigām, panāca pat -2. Tomēr mūsu Buku, Graudiņa precīzais metiens bija pēdējais pirmajā spēles puslaikā – 33:29 mūsējo labā.

Otrā puslaika sākumā ventspilniekiem, pateicoties Štelmahera un Leimaņa veiksmīgai sadarbībai, izdevās rezultātu izlīdzināt, bet minūtes laikā ar diviem precīziem tālmetieniem atbildēja Māris Baranovskis. Arī pēdējais vārds, pirms izšķirošās ceturtdaļas, piederēja mūsu Bukiem - Baranovskis jau atkal izvirzīja mūsējos vadībā ar 49:47. Ari pēdējā ceturksnī labāki bija mājinieki, kuri jau līdz ceturtdaļas vidum panāca +10, bet spēli uzvarēja ar 76:68.

Buku labā uzreiz trīs spēlētāji izcēlās ar "double-double" – Mārim Baranovskim 28 punkti un 10 bumbas zem groziem, Mārim Sniķim 16 punkti un 13 bumbas, bet Gundars Rauza nopelnīja 14 punktus un 14 rezultatīvas piespēles. Zaudētāju rindās gandrīz pusi komandas punktu guva Toms Leimanis (32), bet Iļja Gromovs izcēlās ar "double-double" – 13 punkti un 10 atlēkušās bumbas. Gulbenes komanda izcīnīja sesto uzvaru 16 spēlēs un pakāpās uz astoto vietu turnīra tabulā, bet ventspilniekiem sestais zaudējums 16 spēlēs un piektā vieta līgā.

Tiekamies Gulbenes sporta centrā jau 16. janvārī, plkst. 20:00, kad cīnīsimies par uzvaru pret Rīgas Stradiņa universitātes komandu!