Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2880, Did:0, useCase: 3

"Thunder" vienojas ar Spānijas izlasi par Abrinesa nespēlēšanu

Rolands Eliņš

"Thunder" vienojas ar Spānijas izlasi par Abrinesa nespēlēšanu
Alekss Abriness
Foto: Alter Photos/Sipa USA/Scanpix

Spānijas Basketbola federācija apstiprinājusi, ka tās izlases sastāvā šajā Eiropas čempionātā vairs nebūs Aleksa Abrinesa. Viņa pārstāvētais NBA klubs „Thunder” pēc EČ pirmajā spēlē gūtās traumas nevēlas riskēt ar viņa veselību un panācis vienošanos par viņa nespēlēšanu turnīra atlikušajā daļā.

Alekss Abriness traumu guva jau turnīra pirmajā spēlē pret Melnkalni. 24 gadus vecais spēlētājs nākamajās grupu turnīra spēlēs nepiedalījās, kas netraucēja spāņiem izcīnīt bilanci 5-0 un uzvarēt C grupā, taču par viņa traumas nopietnību līdz šim bija neskaidrība.

Šodien Spānijas Basketbola federācijas vadītājs Horhe Garbahosa medijiem apliecināja, ka Abriness uz izslēgšanas spēļu turnīru Turcijā nedosies un atstās izlases sastāvu traumas dēļ. Garbahosa paskaidroja, ka Abrinesa pārstāvētā NBA vienība „Thunder” nevēlas, lai spēlētājs riskētu ar traumas saasināšanos, un kopīgi panākta vienošanās, ka Spānijas izlase turpmākajā turnīra gaitā neizmantos Abrinesa palīdzību laukumā.

Abriness „Thunder” rindās debitēja aizvadītajā sezonā, vidēji mačā gūstot sešus punktus un sešas reizes dodoties sākumsastāvā NBA spēlē. Iepriekš viņš pārstāvēja „Barcelona” un palīdzēja Spānijas izlasei iegūt Rio olimpisko spēļu sudraba medaļas.

Abriness savā vienīgajā „EuroBasket 2017” spēlē paspēja gūt septiņus punktus. Viņa līgums ar „Thunder” ir uz vēl divām sezonām par apmēram 11 miljoniem dolāru.

Spānijas izlase kā C grupas uzvarētāja astotdaļfinālā sacentīsies vai nu ar Turciju, vai ar Latviju. Tas noskaidrosies abu izlašu savstarpējā spēlē šovakar.

Izmantotie resursi:
https://as.com/baloncesto/2017/09/0...

  +1 [+] [-]

, 2017-09-07 23:21, pirms 7 gadiem
Rio spāņi bronzu dabūja! :/
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-07 23:42, pirms 7 gadiem
Tagad turkiem pastaiga!