Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Lietuvas čempions Micičs pārceļas uz "Anadolu Efes"

Lietuvas čempions Micičs pārceļas uz "Anadolu Efes"
Vasilije Micičs
Foto: Euroleague.net

Aizvadītās sezonas Lietuvas kluba Kauņas "Žalgiris" serbu saspēles vadītājs Vasilije Micičs karjeru turpinās citā Eirolīgas komandā, pievienojoties Stambulas "Anadolu Efes".

Turcijas Superlīgas pusfināliste Stambulas "Anadolu Efes" panākusi vienošanos ar 24 gadus veco un 195 cm garo serbu basketbolistu Miciču pēc sistēmas 1+1, kas ļauj pusēm vienoties par sadarbības turpināšanu pēc pirmās sezonas un vēl vienu gadu.

Šarūna Jasikeviča trenētā Kauņas "Žalgiris" komanda bija šīs sezonas Eirolīgas pelnrušķītes stāsts, ar vienu no mazākajiem budžetiem spējot aizcīnīties līdz turnīra Final-4. Vasilje Micičs zaļo rindās Eirolīgā aizvadīja 36 spēles, vidēji gūstot 7,7 punktus, izdarot 4,2 rezultatīvas piespēles un kļūdoties 2,3 reizes mačā. Savukārt Lietuvas čempionātā serbu basketbolists nospēlēja 44 spēles, sakrājot 8,3 punktus 3,8 rezultatīvas piespēles, 1,2 pārtvertas bumbas un divas kļūdas. Sezonu "Žalgiris" noslēdza ar Lietuvas čempiontitulu, piecu spēļu finālsērijā sakaujot Viļņas "Lietuvos Rytas".

Vasilije Micičs karjeras laikā pārstāvējis Serbijas komandas "Mega Vizura" un Belgradas "Crvena Zvezda", vācu Minhenes "Bayern" un turku Bursas "Tofas".

Stambulas "Anadolu Efes" šajā sezonā nacionālajā čempionātā regulāro sezonu noslēdza trešajā vietā un izstājās no cīņas par titulu pusfināla stadijā. Savukārt Eirolīgā Turcijas komanda bija izteikta pastarīte, uzvarot vien septiņas spēles un paliekot pēdējā vietā regulārajā sezonā.

Jaunajā sezonā Eirolīgā spēlēs 16 komandas. Spāņu Madrides "Real", "Baskonia", "Barcelona" un "Gran Canaria", turku "Fenerbahce", "Anadoulu Efes" un "Darussafaka", grieķu "Olympiacos" un "Panathinaikos", krievu Maskavas CSKA un "Khimki", kā arī lietuviešu "Žalgiris", vācu "Bayern", itāļu "Olimpia", Izraēlas "Maccabi" un Melnkalnes "Buducnost".

Izmantotie resursi:
https://www.anadoluefessk.org
Turkish Airlines EuroLeague - Welcome to...


, 2018-06-20 17:14, pirms 6 gadiem
Mīkstais, naudai pakaļ aizskrēja
, 2018-06-20 17:34, pirms 6 gadiem
Visi skrietu,it īpaši jaunībā. Vecumdienās varēs piemājas klubā griezt!
, 2018-06-21 01:11, pirms 6 gadiem
Impērija rakstīja: Visi skrietu,it īpaši jaunībā. Vecumdienās varēs piemājas klubā griezt!
tak to bērnu nekomenē
Kostass Slukass. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Slukass revanšējas un saber 29 punktus, Madrides "Real" jau soli no Final 4

Grieķu basketbolists Kostass Slukass, kurš ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā cīņā pieļāva izšķirošo kļūdu, aizvadīja iespaidīgu 29 punktu spēli Atēnu "Panathinaikos" rindās, kaļot savas komandas panākumu ar 95:79 pār Telavivas "Maccabi". Savukārt vienas uzvaras attālumā no četru fināla nonākusi Madrides "Real".
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix
1

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Kemnicas "Niners" basketbolisti ar Eiropas kausu. Foto: Ernesto Uhlmann/Niners Chemnitz

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.