Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1458, Did:0, useCase: 3

Mozgovs varētu izlaist šīvakara spēli pret Latviju

Jānis Pārums

Mozgovs varētu izlaist šīvakara spēli pret Latviju
Timofejs Mozgovs (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas izlases centra spēlētājs Timofejs Mozgovs, kurš vakar pārbaudes spēlē pret Latviju ar rupju pārkāpumu apturēja Dairi Bertānu, iespējams, nespēlēs šīvakara abu komandu otrajā savstarpējā spēlē, kas plkst. 19:00 sāksies Jelgavā.

Jāatgādina, ka vakar abu komandu pirmajā mačā (68:87) Mozgovs pirmā puslaika izskaņā rupji pārkāpa noteikumus pret Dairi Bertānu, saņemot nesportisko piezīmi.

Tiesa, iemesls tam, kāpēc Mozgovs varētu nespēlēt šovakar nebūt nav saistīts ar šo incidentu – vakar kādā no spēles epizodēm basketbolists guvis muguras savainojumu un šodien trenējās pēc individuālas programmas ar fiziskās sagatavotības treneri. Komandas galvenais treneris Deivids Blats atzina, ka vēl nav izlēmis vai sūtīs Mozgovu laukumā.

Latvijas un Krievijas spēli tiešraidē demonstrēs arī "Sportacentrs TV" Lattelecom interaktīvās televīzijas 411. kanālā un portāls Sportacentrs.com. Maču komentēs basketbola apskatnieks Andrejs Siliņš.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  -3 [+] [-]

, 2011-08-13 14:34, pirms 13 gadiem
ganjau no Daira atmaksas nobijies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-13 14:42, pirms 13 gadiem
Nē nu vispār- super.. Koeficents tik aug un aug pret LV izlasi.. Tiešām Bagatskis mēģinās pārsteigt.. Diemžēl neticas- k-gan gribētu cerēt, ka kļudos..

     [+] [-]

, 2011-08-13 14:42, pirms 13 gadiem
spēles video nevar ielikt????????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-13 15:10, pirms 13 gadiem
Maču komentēs basketbola apskatnieks Andrejs Siliņš.. apskatnieks...jeb precizak tulkotajs

     [+] [-]

, 2011-08-13 15:49, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: -15-20 varētu būt, lai gan šodien noteikti Krievija spēlēs ar pusspēku, jo sapratuši,ka nav jēgas spēlēt pret LBL-2 zvaigžņu izlasi
Būs būs.. Nekas traģisks jau nebūs- cerams, ka lielākā daļa līdzjutēju ar to ir samierinājusies..

     [+] [-]

, 2011-08-13 16:44, pirms 13 gadiem
sandis444 rakstīja: Jāatgādina, ka vakar abu komandu pirmajā mačā (68:87) Mozgovs pirmā puslaika izskaņā rupji pārkāpa noteikumus pret Dairi Bertānu, saņemot diskvalificējošo piezīmi.


Pāruma kungs tu pats esi viena diskavalificējoša piezīme.. bija nesportiskā piezīme.. Mozgovs 2aja puslaika atgriezas laukuma, nedaudz paspeleja, kkas notika ar potiti un laukuma vairs neatgriezās..


ja būtu DQ piezime tad vins 2aja puslaikā laukumā neatgrieztos..
Paarbaudes speelees ir iespeejams sarunaat, ka pat ar diskvalificeejoshu pieziimi var turpinaat speleet! Viss atkariigs no komandu treneriem, vai speej to sarunaat!

     [+] [-]

, 2011-08-13 17:39, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: žēl gan, būtu arī jaunākam bračkam pa knābi iedevis, vismaz saprastu,kas ir LBL un kas ir NBA!
kā tad, viņš jau ir tas kurš var parādīt nba līmeni.. nedaudz atsaldēts kļuvis, izceļas ar tādiem pašiem izgājieniem kā bainams pāris spēlēs, laikam toreiz ar vafeli pa galvu būs pastiprāk dabūjis kad grifins šim pāri lika