Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1458, Did:0, useCase: 3

Vācija bez Novicka un Keimena galotnē apspēlē Serbiju

Andrejs Siliņš

Vācija bez Novicka un Keimena galotnē apspēlē Serbiju
Vācijas izlases pārbaudes turnīrā Izmirā
Foto: tbf.org.tr

Latvijas izlases pretinieces Eiropas čempionātā basketbolā ceturtdienas vakarā aizvadīja spēli savā starpā, un tā beidzās negaidīti - Vācija ar rezultātu 59:58 apspēlēja Serbijas valstsvienību. Pie tam vāciešiem trūka divu lielāko zvaigžņu - centra Krisa Keimena un spēka uzbrucēja Dirka Novicka.

"Spor Toto World Cup" turnīrā Turcijas pilsētā Izmirā Vācija jau no spēles sākuma parādīja - ambīcijas šai komandai ir augstas. Pēc 20:13 pirmajā ceturtdaļā nākamajā serbi izlīdzināja spēles gaitu (30:29 puslaikā). Tomēr pēc lielā pārtraukuma vācieši atkal veica izrāvienu, kas arī izrādījās izšķirošais. Uzvaras grozu Vācijai guva pieredzējušais centrs Jans Hendriks Jagla - 59:58.

Rezultatīvākais vāciešu rindās bija Robins Benzings - savulaik par "jauno Novicki" dēvētais 22 gadus vecais basketbolists guva 12 punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas. Tibors Pleiss pievienoja deviņus punktus un septiņas bumbas zem groziem. Serbijai Bobans Marjanovičs atbildēja ar 11 punktiem, bet Stefanam Markovicam un Kosta Perovičam pa desmit punktiem (pirmajam septiņas, otrajam - sešas bumbas).

Latvija pret Serbiju spēlēs Zinību dienā 1. septembrī, bet pret Vāciju, kuras sastāvam vēl pievienosies Dirks Novickis un Kriss Keimens, latvieši laukumā Šauļos dosies apakšgrupu turnīra pēdējā dienā 5. septembrī.

Citā turnīra spēlē mājiniece Turcija mocījās pret teorētisko turnīra pastarīti Ukrainu. Lai arī otrajā ceturksnī turki uguņoja (27:11), otro puslaiku Ukraina uzvarēja, un spēle beidzās neizšķirti (58:58). Papildlaikā gan mājinieki nodemonstrēja pārākumu (11:7), izcīnot laimīgu uzvaru ar rezultātu 69:65.

Cenks Akiols uzvarētāju labā iemeta 13 punktus, Omers Onans pievienoja deviņus punktus, bet astoņi punkti un piecas atlēkušās bumbas Hedo Turkoglu. Ukrainai Oleksijs Pečerovs iemeta 20 punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas, bet amerikāņu uzbrucējam ar Ukrainas pasi Stīvam Bērtam 15 punkti, sešas rezultatīvas piespēles un piecas bumbas zem groziem.

Izmantotie resursi:
Türkiye Basketbol Federasyonu Resmi Web Sitesi

 +18 [+] [-]

, 2011-08-12 09:09, pirms 13 gadiem
Toties mēs bez Blūma un vēl dažiem gandrīz apspēlējām Lietuvas studentus

  -1 [+] [-]

, 2011-08-12 09:24, pirms 13 gadiem
anjo rakstīja: Toties mēs bez Blūma un vēl dažiem gandrīz apspēlējām Lietuvas studentus
+1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-12 10:42, pirms 13 gadiem
4uwis rakstīja: Serbiem vienmēr ir gājis smagi pret Fričiem.
Pirmkārt serbiem bija smags turnirs ar Horvātiem, Slovēņiem un Maķedoniju (3 spēles 3 dienās) pirms divām dienām.
Otrkārt nespēlēja ne Krističs, ne Teodosičs serbiem, varbūt vēl kāds no vadošajiem. Tāpat ar 3pt metieniem Serbiem bija katastrofa, no pirmajiem 10 metieniem 0, tikai 2. puslaika vidū iekrita pirmais 3pt metiens.
Vācieši bija daudz svaigāki un viņiem nereāli krita arī visādi "zilie" metieni...
+ tiesneši uzdāvināja vāciešiem uzvaru....

     [+] [-]

, 2011-08-12 16:58, pirms 13 gadiem
Kapēc Novickis ar Keimenu nespēlē?