Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:611, Did:0, useCase: 3

Basketbola kluba "Ventspils" fanu klubs "A sektors"

Basketbola kluba "Ventspils" fanu klubs "A sektors"
"A sektora" fani
Foto: BK "Ventspils"

Mūsu atbalsts un lepnums ir mūsu fani. Viņi mūs atbalsta katrā mājas spēlē un ļoti priecājamies, ja fani ir devušies līdzi arī uz izbraukuma spēlēm! Tas mums dod papildus iedvesmu noteikti spēlē uzvarēt, lai iepriecinātu tos cilvēkus, kuri ir atbraukuši mūs atbalstīt.

Katrās spēles beigās, uzvaras vai zaudējuma gadījumā, mēs vienmēr nostājamies apļa centrā un ar aplausiem pateicamies visiem mūsu atbalstītājiem, jo bez viņu uzmundrinājumiem, aplausiem, svilpieniem un izsaucieniem, mums būtu ļoti grūti uzvarēt.
Mūsu fanu klubam "A sektors" ir izveidota arī sava mājas lapa asektors.lv, kurā ik viens var atrast savus domu biedrus, draugus un paziņas, lai kopīgi vienotos vienā interesē - Basketbola klubs "Ventspils" .
Mūsu lielajam fanu klubam ir pievienojies arī jaunais fanu klubs "Bērnu fanu klubs", kurā ik viens bērns, vecumā līdz 15 gadiem, var iestāties un izmantot lielisku iespēju satikt draugus, kuriem arī patīk basketbols un tieši mūsu spēles.
Ja vēlies iestāties lielajā fanu klubā "A sektors" , raksti uz e pastu asektors@bkventspils.lv , tur Tev uz jautājumiem atbildēs mūsu fanu kluba prezidents Kristaps.
Bet, ja vēlies iestāties "Bērnu fanu klubā", tad sūti e pastu uz beate@bkventspils.lv, tur Tev atbildēs bērnu fanu kluba prezidente Beate.
Lai ikdienā Tev būtu ērtāk uzzināt visus jaunumus par mūsu klubu, vari mums sekot arī portālos twitter.com vai arī draugiem.lv lapā BK Ventspils

Paldies jums visiem, ka esat un atrodiet laiku mūsu atbalstam!

Lai uzvara mums vārtus ver!

     [+] [-]

, 2011-11-19 00:49, pirms 12 gadiem
Paldies, Janka!!!!