Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Jurevičus: "VEF nebūs izmainījuši taktiku"

Andrejs Siliņš

Jurevičus: "VEF nebūs izmainījuši taktiku"
Mareks Jurevičus

"Domāju, ka viņi spēli nebūs izmainījuši un spēlēs pēc tādas pašas taktikas kā līdz šim," pirms mača pret Rīgas VEF Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla sērijas trešajā mačā teic "Ventspils" kapteinis Mareks Jurevičus.

"Protams, esam gatavi," ar pārliecību balsī teic Mareks, pastāstot par to, kā komanda gatavojusies šī vakara cīņai: "Skatījāmies video, analizējām viņu speli - kur un kā viņus nosegt un izjaukt viņu sadarbības."

"Galvenais ir tikt galā ar to, lai atkal nebūtu, kā visos pēdējos mačos, kad pie liela pārsvara pārāk daudz atslābināmies," uz savas komandas pēdējo maču galveno likstu norāda uzbrucējs. "Par to esam runājuši pēc katras spēles, bet atkal un atkal tas ir atkārtojies. Cerams, ka šodien tā vairs nebūs problēma."

"Domāju, ka viņi spēli nebūs izmainījuši un spēlēs pēc tādas pašas taktikas kā līdz šim," Jurevičus neuzskata, ka treneru maiņa rīdzinieku komandas spēlē būs ieviesusi lielas izmaiņas. "Jaunais treneris nebūs veicis nekādus kardinālus jauninājumus."

"Mēģināsim LBL turnīrā izlikt visu to niknumu, kas sakrājies par to, kas notika Viļņā, kad tikām apzagti un atstāti bez medaļām," kapteinis ir kaujinieciski noskaņots.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-28 16:39, pirms 14 gadiem
Lai tikai veicas!!! Go BKV!!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-28 16:48, pirms 14 gadiem
Vot ta ir attieksme!
Slēpts komentārs: vent

  +3 [+] [-]

, 2010-04-28 17:16, pirms 14 gadiem
vent rakstīja: Nekad Tev Jurēvičs nav bijis prāta un tagad tik stulbi runājot to apstiprini.
par uzbraucienu Kurzemniekam un Liepājniekam Tevi vajadzētu izmest no ne tikai no sportacents.com bet arī no valsts!
Protams, ka neko radikālu VEF nebūs pamainījis, ja nu vienīgi iedevis pārliecību, tāpēc vēl jo vairāk ir svarīgi lai VENTSPILS būtu pārliecināti par saviem spēkiem! Par LIELU KURZEMI!

  -2 [+] [-]

, 2010-04-28 17:35, pirms 14 gadiem
Nu nezinu, vai Mazurs būs tik aprobežots, ka nesapratīs, ka ar līdzšinējo "skrien un met" taktiku VEFam pret BKV nav nekādu izredžu sērijas galarezultātā. Vienu spēli tā var paņemt, bet ne sēriju, tāpēc, ja VEFs tiešām cer pacīnīties par pirmo vietu pirmkārt ir jāmaina taktiskie zīmējumi.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-28 17:36, pirms 14 gadiem
vent rakstīja: Nekad Tev Jurēvičs nav bijis prāta un tagad tik stulbi runājot to apstiprini.
Cilvēk, mīļais, domā ko raksti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-28 18:11, pirms 14 gadiem
Atliek tikai novēlēt veiksmi Marekam un BKV

     [+] [-]

, 2010-04-28 19:31, pirms 14 gadiem
kur ieks sportacentra var redzet tiesraidi??