Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

BK Ventspils spēlēs finālā

BK Ventspils spēlēs finālā
Villijam Dīnam šajā spēlē 14 punkti, 6 atlēkušās bumbas un 4 rezultatīvas piespēles.

Foto: BK Ventspils

Turpinot dalību turnīrā Liepājā, BK Ventspils šovakar aizvadīja apakšgrupas otro maču un pārliecinoši ar 96:71 apspēlēja Lietuvas Lietkabelis. Izcīnot otro uzvaru, BK Ventspils ir iekļuvusi turnīra finālā. Ar ko būs jāspēlē finālā, kļūs zināms vēlāk, bet šī spēle notiks svētdien.

Kārtējais ventspilnieku pretinieks pārbaudes spēļu seriālā šodien bija Panevēžu Lietkabelis, kurā šajā sezonā spēlēs tādi zināmi Lietuvas basketbola tēli kā brāļi Lavrinoviči (vakar spēlēja tikai Kšištofs), kā arī vēl nesen BK Ventspili pārstāvējušais Lorenco Viljamss. Tāpat papildus intrigu deva tas, ka abas komandas jaunajā sezonā spēlēs divos ideoloģiski atšķirīgos Eiropas klubu turnīros - BK Ventspils jaunizveidotajā FIBA Čempionu līgā, bet Lietkabelis jau zināmajā un līdz šim par otro spēcīgāko turnīru uzskatītajā ULEB Eiropas kausa izcīņā. Arī vakardienas ventspilnieku pretinieks Krievijas NN spēlēs zem ULEB izkārtnes un interesanti, ka NN un Lietkabelis ir ielozēti vienā apakšgrupā.

Ja vakardienas spēlē pret NN intrigas bija pārpilnēm, ja ventspilniekiem bija jāglābjas no palieliem mīnusiem, ja uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešams papildlaiks, tad šodien intrigas bija krietni mazāk. Pareizāk sakot, nebija nemaz. Jau pirmajā puslaikā ventspilnieki ieguva 18 punktu pārsvaru, bet trešajā ceturtdaļā tas pārsniedza pat divus desmitus. Beigu rezultātā sanāca pat +25...

Pārbaudes spēle
BK Ventspils un Lietkabelis (Lietuva) 96:71 (30:15, 16:17, 28:20, 22:19)
BK Ventspils: Mbodžs 20, Zeļonis 15, Dīns 14, Zaķis 9, Kempbels 8, Ate 7, Gražulis 6, Leimanis 6, Šķēle 6, Vinstons 3, Lomažs 2.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-09 18:55, pirms 8 gadiem
Cerams, ka no tā Vinstona atbrīvosies!!! Bet tā ļoti laba komanda, labs sastāvs, laba spēļe, jābūt labai sezonai!