Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Poropats: "Mēs vairāk zaudējām, nekā "Barons" uzvarēja"

Andrejs Siliņš

Poropats: "Mēs vairāk zaudējām, nekā "Barons" uzvarēja"
Silvano Poropats
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Šoreiz mēs vairāk zaudējām, nekā "Barons" uzvarēja - mums bija pēdējie uzbrukumi, soda metieni, ko aizmetām garām, kas arī maksāja uzvaru," pēc zaudējuma "Baronam" Latvijas Basketbola līgā (LBL) trešajā pagarinājumā sestdien sacīja "Ventspils" galvenais treneris Silvano Poropats.

Silvano Poropats, "Ventspils" galvenais treneris:
"Līdzjutējiem šoreiz bija iespēja redzēt lielisku basketbola spēli. Bija viss, kas padara šo spēli tik interesantu - sīva cīņa, emocijas, trīs pagarinājumi, abas komandas aizvadīja maču augstā līmenī, un šī bija lieliska spēle basketbola mārketingam. No otras puses jāteic, ka nespēlējām labi lielāko daļu pirmā puslaika. Nespējām atrast savu ritmu, pakļāvāmies "Barons" spēles stilam, kas bija lēnāks un radīja mums daudz problēmu. "Barons" ir daudz, daudz pieredzējušāka komanda. Mēs esam jaunāka komanda un vēlamies spēlēt ātrāk un ar augstu enerģijas līmeni, ko sākām darīt tikai otrajā puslaikā. Manuprāt, šoreiz mēs vairāk zaudējām, nekā "Barons" uzvarēja - mums bija pēdējie uzbrukumi, soda metieni, ko aizmetām garām, kas arī maksāja uzvaru. Tomēr saviem spēlētājiem nevaru neko pārmest - viņi cīnījās kā vien varēja, bet tāds ir sports un īpaši basketbols. Šoreiz zaudējām, nākamreiz mēģināsim nospēlēt nedaudz labāk un uzvarēt. Ededžuku nospēlēja labi, bet noteikti ne lieliski, ņemot vērā metienu procentu un pieļautās kļūdas."

Mareks Jurevičus, "Ventspils" uzbrucējs:
"Skatītājiem šī bija interesanta spēle, bet mums tā bija ļoti grūta un prasīja daudz emociju. Spēlējām apmēram trīs stundas - pirmo reizi tik ilgi spēlēju. Veiksme nebija mūsu pusē, aizmetām garām soda metienus, kas arī bija izšķirošais. Ja būtu iemetuši vēl vismaz pāris soda metienus, būtu varējuši uzvarēt."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: kārumiņš
Slēpts komentārs: chau! ataa

  +4 [+] [-]

, 2010-03-07 16:58, pirms 14 gadiem
Poropam taisnība.

3. un 4. ceturtdaļās bija dīvaina tiesāšana (uz abām pusēm). Pagarinājumos tiesāšana bija laba.
Slēpts komentārs: 1and1
Slēpts komentārs: evlak
Slēpts komentārs: Johnyb365

  +1 [+] [-]

, 2010-03-07 23:31, pirms 14 gadiem
Raptor rakstīja: Barons piespieda jūs zaudēt ! Un tur jau arī ir tā meistarība..."baronieši" spēj iemest izšķirošajos brīžos, bet jūs - nespējat !
tapēc vajag 3!!! pagarinājumus.???