Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Poropats: "Nospēlējām kā komanda"

Jānis Celmiņš

Poropats: "Nospēlējām kā komanda"
Silvano Poropats
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Pats galvenais ir fakts, ka spēlētāji šodien bija kā viens vesels," pēc uzvaras (100:75) pār "VEF Rīga" komandu Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla sērijas ceturtajā spēlē atzina BK "Ventspils" galvenais treneris Silvano Poropats.

"VEF Rīga" galvenais treneris Nikolajs Mazurs: "Apsveicu "Ventspils" komandu ar uzvaru. Jau ar pašu spēles sākumu viņi spēlēja uz groza apakšu un mūsu garajam galam neklājās viegli. Mēs savukārt nespējām noķert spēles ritmu. Ārējās līnijas spēlētāji grozam uzbruka ar ļoti zemu procentu, bet arī groza apakšā mums neklājās vieglāk. Pēdējā ceturtdaļā centos pietaupīt līderus izšķirošajai sērijas spēlei Rīgā."

"VEF Rīga" treneris nevēlējās piekrist viedoklim, ka rīdzinieki pretinieku šodien nebūtu novērtējuši. "Jāņem vērā, ka Zaķis šodien nospēlēja daudz labāk, nekā maču Rīgā. Ja Rīgā pēc pāris epizodēm viņš tika nomainīts, tad šeit viņam spēle gāja un savu darbu viņš darīja ļoti labi. Pirmkārt mēs netikām galā aizsardzībā. Ventspilnieki bija labi noskaņojušies un meta ar ļoti labu procentu."

"Ventspils" galvenais treneris Silvano Poropats: "Šodienas mačs krietni atšķīrās no iepriekšējā Rīgā. Spēlētāji bija gatavi cīnīties par uzvaru un labi noskaņojušies. Šodien nospēlējām labu komandas spēli ar labu uzbrukumu. Arī aizsardzībā šodien spēlējām ļoti labi. Ja ņem vērā, ka VEF ir uz uzbrukumu tendēta komanda, tad šodien nospēlējām tiešām labi. Šobrīd rezultāts sērijā ar 2:2 un mēs dodamies uz Rīgu, lai noslēgtu sēriju. Gan Jurevičus, gan Zaķis šodien vēlējās pierādīt, ka var spēlēt labāk."

  +4 [+] [-]

, 2010-05-02 01:46, pirms 14 gadiem
Lai veicas BK Ventspils

     [+] [-]

, 2010-05-02 12:32, pirms 14 gadiem
Nu par BKV uzvaru , lai veicas..