Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:985, Did:0, useCase: 3

Foto: Latvijas izlase gatavojas rītdienas spēlei ar Tunisiju

Jau rīt, 22.jūnijā plkst.19:00 Liepājas Olimpiskajā centrā Latvijas vīriešu basketbola valstsvienībai trešā pārbaudes spēle, gatavojoties jūlija sākumā paredzētajam olimpiskajam kvalifikācijas turnīram. Spēles tiešraide Sportacentrs.com TV
Pirmajās spēlēs Francijā iezīmējies Latvijas valstsvienības sastāvs, kam Liepājā pievienosies vairāki pieredzējušie basketbolisti. Paredzams, ka laukumā izies gan ilggadējie valstsvienības līderi Jānis Blūms, Jānis Strēlnieks, Dairis Bertāns, Kaspars Bērziņš, Rolands Freimanis, gan arī jaunās paaudzes talanti Jānis Timma, Mareks Mejeris, Rolands Šmits.
Spēlē ar Tunisijas izlasi Latvijas komandas galvenais treneris Ainars Bagatskis meklēs balansu starp pieredzi un jaunību, kā arī slīpēs taktiskās shēmas.
Tunisijas izlase 2011.gadā kļuva par Āfrikas čempioni, bet 2015.gadā izcīnīja 3.vietu. Tunisieši piedalījušies 2010.gada Pasaules kausa izcīņā un 2012.gada olimpiskajā spēlēs. Jūlijā Tunisijas izlase Turīnā cīnīsies par ceļazīmi uz Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm.
Latvijas un Tunisijas vīriešu valstsvienības savā starpā spēlēs pirmo reizi. 2015.gada jūlijā ar tunisiešiem divas reizes spēlēja Latvijas otrā izlase, abos mačos Šauļos piedzīvojot zaudējumus – 58:65 un 57:68.
Biļetes uz spēli nopērkamas: Biļešu serviss kasēs un internetā

  +1 [+] [-]

, 2016-06-21 18:44, pirms 8 gadiem

Komentārs par 33. attēlu

raksta autors ir viens riktīgs jaunās paaudzes talants. Timmu vēl sakostiem zobiem vēl kaut kā, bet Meijeri? Es saprotu, Šmits, Pasečņiks, Jānis Bērziņš, Siliņš... brīnums,ka Blūms vēl uz otrās jaunības rēķina nav kļuvis par jaunās paaudzes talantu.

     [+] [-]

, 2016-06-22 10:04, pirms 8 gadiem

Komentārs par 15. attēlu

Nu, Bērziņš un Siliņš ir vienu gadu jaunāki par Timmu tikai.... tā kā lielas atšķirības jau nav starp viņiem