Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2468, Did:0, useCase: 3

Sākusies pieteikšanās "Kārums kausa" izcīņai

27. un 28.oktobrī notiks pirmie "Kārums kausa" izcīņas turnīri U10 un U11 grupu meiteņu un puišu komandām. Pieteikties var gan sporta skolu un klubu, gan arī vispārizglītojošo skolu komandas. Pieteikumus jāsūta uz e-pastu edijs@lbs.lv vai ljbl@lbs.lv. Mācību gada garumā skolēnu brīvdienās notiks četri "Kārums kausa" izcīņas posmi. Turnīra Nolikums - pielikumā.

"Kārums kausa" izcīņa tiek rīkota divās grupās – U11 (2004.gadā dzimušie zēni un meitenes) un U10 (2005.gadā dzimušie un jaunāki).

Komandas sacentīsies gan spēlēs, gan arī basketbola tehnikas elementu stafetē. Spēles risināsies 4x8 minūtes, U10 grupā katrā komandā vienlaikus laukumā var būt četri spēlētāji. Spēles notiek uz zemajiem groziem (260-270 cm) ar 5.izmēra bumbām. Uz spēli komandā nedrīkst būt mazāk par 8 spēlētājiem. Katram spēlētājam jāizlaiž vismaz viena ceturtdaļa.

Pagājušajā sezonā par "Kārums kausa" izcīņā piedalījās 1500 jauno basketbolistu.