Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1038, Did:0, useCase: 3

Pirmdiena, 27.februāris - Swedbank LJBL Talantu nedēļas pirmā diena: Zīmējam basketbolu, metam trīnīšus un sodus, aprakstām talantus

 No 27.februāra līdz 3.martam Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līga trešo gadu pēc kārtas rīko Talantu nedēļu. Tās laikā jaunie basketbolisti demonstrēs savas prasmes laukumā un ārpus tā, kā arī uzzinās daudz jauna. Turiet vaļā acis un ausis, nāciet un piedalieties!

 

Jaunāko grupu basketbolistiem un visiem, kas vien vēlas, šodien treniņu sākumā bumbu vietā būs otas, zīmuļi un krāsas. Zīmējumu tēma – basketbols. Treneri darbus nogādās LJBL. Labāko zīmējumu autori saņems balvas. Zīmējumus izmantosim, veidojot dizainu Swedbank LJBL finālturnīru dalībnieku T–krekliem.

Sākas konkurss Zelta roka,kas risināsies līdz piektdienai (ieskaitot). Var piedalīties ikviens Swedbank LJBL spēlētājs, savas komandas treniņa laikā metot sodus un trīspunktniekus, cenšoties trāpīt pēc iespējas vairāk reižu pēc kārtas.

Treneri apkopos katra spēlētāja labākos rezultātus īpašās anketās, kuras atsūtīs LJBL@LBS.lv.

Rezultāti tiks vērtēti  četrās vecuma grupās: 1.grupa (U10, U11, U12), 2.grupa (U13, U14), 3.grupa (U15, U16), 4.grupa (U17, U19)

Visi rezultāti tiks apkopoti un tiks publicēti Latvijas Basketbola savienība

Katras grupas labākā rezultāta īpašnieks saņems balvu - basketbola apavus. Būs arī veicināšanas balvas pieciem labākajiem katrā vecuma grupā. 

Konkursa Nolikumi: Swedbank LJBL Talantu nedēļas seriāls ikvienam...

Sākas Swedbank Latvijas Jaunatnes līgas dalībnieku aptauja Kāds ir tavs talants?, kas risināsies līdz piektdienai. Īsā e-pastā (LJBL@LBS.lv) uzraksti, ko vēl interesantu dari laikā, kas paliek brīvs pēc mācībām un basketbola. Uzzināsim daudz jauna par saviem komandas biedriem un pretiniekiem!

Līdz plkst.12 vēl var nobalsot par Zvaigžņu spēles komandu sākuma piecniekiem: Zvaigžņu spēles balsojums

  +1 [+] [-]

, 2012-02-26 20:51, pirms 12 gadiem
Ko tāds īss virsraksts?