Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1038, Did:0, useCase: 3

Kristaps Janičenoks, Jānis Blūms un Žanis Peiners par 3 punkti basketbola nometni

 3 punktu basketbola nometne norisināsies Rīgas Olimpiskajā centrā no 10. līdz 14. jūnijam (pilnas 5 dienas). Tā pulcēs gan entuziastiskus trenerus, gan sabiedrībā labi zināmus basketbola cilvēkus, kuri dalīsies savā pieredzē ar visiem nometnes dalībniekiem.

 

"Manuprāt entuziastiskākā nometne kāda esmu bijis, jo dalībnieki tiek pastāvīgi motivēti trenēties un cīnīties. Man ir liels prieks šajā procesa piedalīties jau trešo gadu. Šajā nometnē var iegūt ne tikai daudz jaunu iemaņu ,jo tiek strādāts daudzu treneru uzraudzībā, bet arī daudz draugu un pozitīvu emociju," tā Žanis Peiners, Latvijas Universitātes spēlētājs, kurš Sportacentrs.com vērtējumā atzīts par aizvadītās sezonas vērtīgāko spēlētāju Latvijas Basketbola līgā.

"Pēc pagājuša gada pieredzes man liekas, ka nometne ļoti palīdz jaunajiem basketbolistiem pilnveidot sevi attīstīties, kā personībai, iegūt jaunus draugus redzēt un izmantot jaunākās treniņu metodes, redzēt, kā ir jātrenējas, lai kaut ko sasniegtu," teic Jānis Blūms, Latvijas vīriešu basketbola izlases līderis.

„Pagājušajā gadā man bija iespēja apmeklēt 3 punkti nometni, kā nometnes viesim. Mani iespaidi par nometni ir vislabākie: atsaucīgi, zinoši un galvenais strādāt griboši treneri, sevi pieradījuši sportisti un milzīga enerģija no 3 punkti nometnes dalībniekiem. Arī nometnes gaisotne bija izcili pozitīva! Šī nometne vieno jaunos sportistus un palīdz iepazīt basketbolu. Nav visiem obligāti jākļūst par profesionāliem sportistiem, taču sports mūsdienās ir viens no jauniešu pilnveidošanās pamatiem. Un basketbols ir lielisks sports!” raksturo Kristaps Janičenoks, VEF Rīga komandas kapteinis un līderis.

Nometne 3 punkti izceļas ne tikai ar lielo dalībnieku skaitu, bet tieši ar to, ka ar dalībniekiem nometnes laikā strādā 18 līdz 20 treneri. Tas nozīmē, ka katram dalībniekam tiek sniegta individuāla uzmanība.

Arī šogad treneru korpuss ir veidots no treneriem, kuriem basketbols un trenera darbs ir sirdslieta. Vairāki no treneriem joprojām ir aktīvi basketbolisti, kas pat pēc garām un smagām sezonām ir gatavi sniegt nometnes dalībniekiem visu, ko māk un zina.

Par treneriem nometnes laikā strādās: Ieva Veinberga, Žanis Peiners, Laura Audere, Santa Visocka, Krists Pīternieks, Ēriks Visockis, Edijs Šlesers, Artjoms Butjankovs, Mark Wimberlay (ASV), kā arī vairāki jaunie treneri, kas studē LSPA un strādā dažādās sporta skolās.

Arī šogad nometnē kā viesi ir apsolījuši būt Kristaps Janičenoks un Jānis Blūms. Pagājušajā gadā diemžēl nometni nesanāca apmeklēt Elīnai Babkinai, bet šogad Elīna noteikti vienu dienu dalīsies ar nometnes dalībniekiem ne tikai savā pieredzē, bet arī specifiskās basketbola iemaņās, kas nepieciešamas saspēles vadītājam!

Sīkāka informācija: 3punkti | Basketbola nometne un pa telefonu 28379557

Pieteikšanās sūtot e-pastu: info@sa-3punkti.lv