Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1038, Did:0, useCase: 3

Basketbols aicina Saldū

Basketbols aicina Saldū
Basketbols aicina Jelgavā.
Foto: basket.lv

Ceturtdien, 15.decembrī, Saldus sākumskolā un Saldus sporta namā notiks Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas projekta Basketbols aicina 2011./2012.gada sezonas trešais sarīkojums.

 

Divas basketbola nodarbības apmēram 120 otro klašu skolēniem vadīs četrkārtējais Latvijas čempions Uģis Viļums, viņam palīdzēs BK Saldus spēlētāji Edgars Buiķis, Kristians Broks, Krists Volfmanis un Miks Ķenavs, kā arī Saldus sporta skolas audzēkņi.

Saldus sākumskolā nodarbība sāksies plkst.10:50, Saldus sporta namā – plkst.12.45. Basketbola stundas 45 minūtēs bērni izmēģinās  iesildīšanās un stiepšanās vingrinājumus, iepazīsies ar aizsardzības pamatelementiem, apmeklēs dribla, piespēļu un metienu „stacijas”, sacentīsies šķēršļu stafetē. Nodarbības beigās sarīkojuma vadītāji atbildēs uz jautājumiem un paredzēta kopīga fotografēšanās.

Katrs nodarbības dalībnieks saņems īpašu Basketbols aicina T-kreklu un, protams, uzaicinājumu trenēties sporta skolā.  

Projekts Basketbols aicina ar Swedbank atbalstu tiek īstenots jau otro gadu. Pērn Latvijas Basketbola līgas spēlētāji un Latvijas Sieviešu basketbola līgas spēlētājas vadīja nodarbības jaunāko klašu skolēniem Valmierā un Ventspilī, Jelgavā un Cēsīs, Vallē un Rīgā.

Šogad pirmie sarīkojumi Valmierā, Ozolniekos un Jelgavā. Nākamie paredzēti Madonā, Aizkrauklē, Daugavpilī, Krāslavā un citās Latvijas pilsētās.    

Projekta mērķis - ieinteresēt 1.un 2. klašu skolēnus nodarboties ar basketbolu.

  -3 [+] [-]

, 2011-12-14 17:17, pirms 13 gadiem
Hokejs sporta veids numur viens?

  -1 [+] [-]

, 2011-12-14 20:50, pirms 13 gadiem
srajo rakstīja: Hokejs sporta veids numur viens?
Futbols ir!