Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1038, Did:0, useCase: 3

3 punktu nometni atklās Kristaps Valters, noslēgs – Jānis Strēlnieks

3 punktu nometni atklās Kristaps Valters, noslēgs – Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks piektdien, 15.jūnijā, dalīsies profesionālajos noslēpumos ar nometnes "3 punkti" dalībniekiem.
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

 No 11. līdz 15. jūnijam Rīgas labākajā sporta bāzē Olimpiskajā Sporta centrā (OSC) norisināsies ikgadējā  3 punktu basketbola nometne. Tajā būs iespēja ne vien apgūt un papildināt savas basketbola zināšanas, bet arī tikties ar labākajiem latviešu spēlētājiem. Jau nometnes sākumā pie dalībniekiem viesosies Kristaps Valters, noslēgumā būs iespēja tikties ar Jāni Strēlnieku. Pieteikties nometnei var līdz 8. jūnijam. 

 

Savā basketbola un dzīves pieredzē ar nometnes dalībniekiem dalīsies  VEF Rīga kapteinis Kristaps Janičenoks, viens no labākajiem Eiropas un visas pasaules Slam Dunk meistariem Kristaps Dārgais, saspēles vadītāja Elīna Babkina, kā arī Latvijas jaunatnes izlašu treneri. Par savu skatījumu uz dzīvi un basketbolu stāstīs arī treneri no ASV.

Īpašs saldais ēdiens saspēles vadītājiem – jau nometnes pirmajā dienā savās zinībās dalīsies viens no latviešu labākajiem saspēles vadītājiem Kristaps Valters, kurš ir gatavs iemēģināt roku arī trenera darbā. Savukārt vienā no pēdējām dienām ar dalībniekiem kopā būs Latvijas valstsvienības saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks.

"Viesi dalīsies ar savu pieredzi basketbolā, pastāstīs, kā sasnieguši to, kur viņi ir, turklāt sniegs ne tikai teorētiskus ieteikumus, bet arī praktiskus - kā strādāt pie dribla, laukuma pārredzēšanas, kas ir svarīgākais metienā utt. Katrs no viņiem ir izgājis cauri tam, kam nometnes dalībnieki vai nu jau iet vai tikai ies cauri, un šāda pieredzes dalīšanās noteikti var dot ieskatu daudzās svarīgās niansēs," saka nometnes vadītājs, basketbola kluba Latvijas Universitāte galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis.

3 punktu nometnē vienlaikus strādā 18 treneri.un profesionāli basketbolisti no Latvijas un ārvalstīm. Nometnē būs trīs treneri no ASV, kuriem ir vidusskolu un koledžu basketbola treneru pieredze, treneris no Skotijas - Adrians Flins, kurš ikdienā strādā ar U16 un U18 vecuma grupām.

Starp treneriem būs viens no universālākajiem latviešu basketbolistiem Žanis Peiners, SK Cēsis aizsardze Santa Dreimane, 2010. gada Latvijas čempionvienības Barons kapteinis, tagad treneris ar specializāciju individuālajā sagatavotībā Edijs Šlesers, basketbola kluba Latvijas Universitāte un futbola kluba Skonto jauniešu akadēmijas fiziskās sagatavotības treneris Ēriks Visockis. Ar visu treneru sarakstu un dosjē iespējams iepazīties nometnes mājaslapā.  

Pieteikties nometnei joprojām var līdz  8. jūnijam, rakstot epastu uz info@sa-3punkti.lv vai zvanot uz tālruni 28379557 (Artūrs).

Plašāku informāciju meklē mājaslapā: Nometne 20123punkti | 3punkti vai Lapas - 3 punkti basketbola nometne - Jaunumi -...