Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1038, Did:0, useCase: 3

Jūnijā atkal norisināsies 3 punktu basketbola nometne

Jūnijā atkal norisināsies 3 punktu basketbola nometne
3 punktu nometnes dalībniekus pērn uzrunāja Latvijas valstsvienības centra spēlētāja Zane Tamane.
Foto: 3 punkti.lv

 Ar adidas,  Swedbank Latvijas jaunatnes basketbola līgas un draugiem.lv atbalstu no 11. līdz 15. jūnijam Latvijas galvaspilsētas Rīgas labākajā sporta bāzē Olimpiskajā Sporta centrā (www.ocriga.lv) norisināsies ikgadējā  3 punktu basketbola nometne, kurā jauniešiem atkal būs iespēja uzlabot savas basketbola zināšanas un individuālo meistarību pozitīvā gaisotnē. 

 

2011. gadā 3 punktu nometnē piedalījās 135 jaunieši no visas Latvijas vecumā no 6 līdz 20 gadiem. Tā ir vienīgā basketbola nometne, kur vienlaicīgi strādā 18 speciālisti (viens uz katriem astoņiem līdz desmit bērniem). Treneru korpusu veido treneri, profesionāli basketbolisti un šī sporta veida entuziasti no Latvijas, ASV un Anglijas.

Katru dienu bērnus sagaida ne vien treniņi pēc teicami izstrādāta grafika, bet arī konkursi, līgas spēles, Zvaigžņu spēle, tikšanās ar dienas viesiem un īsas lekcijas par dienas aktuālo tēmu (attieksme, entuziasms, drosme, smags darbs, sliktie ieradumi, pirmais iespaids, mērķtiecība u.c.). Basketbols ir lielisks instruments, lai liktu aizdomāties arī par lietām, kas ietekmē ikdienu.

Nometnes veidotājs un vadītājs ir Artūrs Visockis-Rubenis – Latvijas Universitātes basketbola kluba galvenais treneris, kurš ar nometņu rīkošanu nodarbojas jau vairākus gadus. "Artūrs ir basketbola fanātiķis, kurš trenera darbam nodevies ar visu sirdi. Tver no katra trenera idejas, pilnveido savas zināšanas un cenšas bērniem sniegt visu labāko. Artūra stiprās puses trenera darbā ir audzēkņu individuālās tehnikas un fiziskās sagatavotības pilnveidošana," Visocki-Rubeni raksturo BK "Ventspils' treneris Mārtiņš Zībarts.

Katram dalībniekam būs sava komanda vienā no trim līgām – NBA – paši mazākie, NCAA – vidējs vecums, Eirolīga – vecākie. Katru dienu divi treniņi un divas līgas spēles. Pēc nometnes katram audzēknim tiks izsniegts personīgs trenera vērtējums un ieteikumi.

3 punkti sporta dienu vecuma grupas meitenēm un puišiem:

7 – 9 gadi

10 – 12 gadi

13 – 14 gadi

15 - ... gadi

Pieteikšanās nometnei līdz 4. jūnijam, rakstot e-pastu uz info@sa-3punkti.lv vai zvanot uz tālruni 28379557 (Artūrs).

Vairāk informācijas meklē mājaslapā: Nometne 20123punkti | 3punkti