Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:986, Did:0, useCase: 3

Sieviešu valstsvienības spēle ar Lietuvu: biļetes un īpašs piedāvājums “6.spēlētājam”

Sieviešu valstsvienības spēle ar Lietuvu: biļetes un īpašs piedāvājums “6.spēlētājam”
Anete Jēkabsone-Žogota un Latvijas sieviešu valstsvienība: sākas cīņa par ceļazīmi uz septīto Eiropas čempionātu pēc kārtas.
Foto: FIBAEurope.com

Latvijas sieviešu basketbola valstsvienība sestdien, 21.novembrī, plkst.17 Olimpiskajā sporta centrā 2017.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmajā spēlē sacenšoties ar Lietuvas izlasi. Ikviens interesents biļetes var iegādāties Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU... tirdzniecības vietās un internetā, savukārt īpašs piedāvājums izstrādāts Latvijas basketbola valstsvienības “6.spēlētājam”.

Aicinām līdz pirmdienai, 16.novembrim, plkst.12 visus “6.spēlētāju” APROČU īpašniekus un īpašnieces, kuri/as gatavojas apmeklēt šo spēli, atsūtīt pieteikumu: lbs@lbs.lv, norādot vārdu un uzvārdu.

Bez aizraujoša basketbola piedāvājam arī:

iespēju iegādāties biļeti ar atlaidi (cena kasē – 5 EUR, cena “6.spēlētājam – 3 EUR); visiem, kuri noteiktajā termiņā būs pieteikušies, aizsūtīsim īpašo kodu;

rezervēt vietu īpašajā “6.spēlētāja” sektorā;

iespēju pirms spēles un/vai pārtraukumā apmeklēt “6.spēlētāja”/VIP atpūtas zonu, kurā varēs baudīt uzkodas un atspirdzinājumus, pretendēt uz izlozējamo sieviešu valstsvienības spēļu kreklu ar spēlētāju autogrāfiem, kā arī ierakstīt video novēlējumu sieviešu valstsvienībai pirms izbraukuma spēlēm;

Latvijas basketbola atbalstītājiem un atbalstītājām, kuri/as vēl nav tikuši pie īpašajām aprocēm, atgādinām, ka “Sportland” veikalos joprojām var iegādāties Latvijas basketbola valstsvienību līdzjutēju oficiālo atribūtiku un izpildīt nepieciešamās formalitātes, lai tiktu pie šī oriģinālā suvenīra.

Sieviešu valstsvienības galvenais treneris Mārtiņš Zībarts uz īsu treniņnometni uzaicinājis 15 basketbolistes, starp kurām ir gan komandas līderes nesenajā Eiropas čempionāta finālturnīrā, gan pērnvasar valstsvienībā nespēlējušās Zane Tamane un Elīna Babkina. Komanda sapulcēsies pēc šīs nedēļas nogavē paredzētajām cīņām nacionālajos čempionātos. Pirmais treniņš paredzēts otrdien 17.novembrī. Septiņās nodarbībās treneriem jātiek skaidrībā par sastāvu un komandas taktiskajiem principiem.

Uz treniņnometni uzaicinātas: Elīna Babkina (bez kluba), Anda Eibele, Baiba Eglīte (abas “TTT Rīga”), Anete Jēkabsone-Žogota (Kurskas “Dynamo”), Ieva Krastiņa, Liene Priede (abas “TTT Rīga”), Gunta Baško-Melnbārde (“Basket Landes”, Francija), Dita Rozenberga (“Charleroi”, Beļģija), Dita Liepkalne (“Mann Filter”, Spānija), Anete Šteinberga (Vologdas “Chevakata”, Krievija), Aija Putniņa (“Nantes Reze”, Francija), Zane Teilāne (“Canik Bld”, Turcija), Ieva Kūlīte, Zenta Meļņika (abas “TTT Rīga”), Kristīne Vītola (“Perfumerias Avenida”, Spānija).

Galvenajam trenerim Mārtiņam Zībartam darbā palīdzēs Aigars Nerips, Artūrs Visockis-Rubenis un fiziskās sagatavotības treneris Ēriks Visockis.

EuroBasket 2017 kvalifikācijas turnīra grupas.

A grupa: Lietuva, Latvija, Slovēnija

B grupa: Francija, Horvātija, Igaunija, Nīderlande

C grupa: Melnkalne, Itālija, Lielbritānija, Albānija

D grupa: Serbija, Ukraina, Vācija, Luksemburga

E grupa: Slovākija, Ungārija, Portugāle, Islande

F grupa: Krievija, Grieķija, Bulgārija, Šveice

G grupa: Baltkrievija, Polija, Beļģija

H grupa: Turcija, Rumānija, Izraēla, Bosnija un Hercegovina

I grupa: Spānija, Zviedrija, Somija

Spēles notiks 2015.gada 21. un 25.novembrī, kā arī 2016.gada 20. un 24.februārī, 19. un 23.novembrī, finālturnīrs – 2017.gada jūnijā Čehijā (Prāgā un Hradeckralovā).

Latvijas komandai pirmā spēle 21.novembrī Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā: Latvija – Lietuva. Nākamās spēles: 2016.gada 20.februārī Slovēnija – Latvija, 24.februārī Ķēdaiņos Lietuva – Latvija, 23.novembrī Latvija – Slovēnija.

Finālturnīram kvalificēsies grupas uzvarētājas un sešas no deviņām otro vietu ieguvējām (salīdzinot bilances, netiks ņemti vērā rezultāti, kas sasniegti spēlēs ar 4.vietas ieguvējām).

Finālturnīrs risināsies pēc jaunas sistēmas, kas savulaik izmantota vīriešu čempionātos un pērn sieviešu pasaules čempionātā izcīņā: 1.posmā – turnīri 4 grupās, uzvarētājas kvalificējas ceturtdaļfinālam; 2.posmā – grupu otro un trešo vietu ieguvējas izspēlē astotdaļfināla mačus; 3.posmā – ceturtdaļfināli, pusfināli un finālspēles.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-11 17:08, pirms 9 gadiem
sabīnes atkal nav

  +1 [+] [-]

, 2015-11-11 20:02, pirms 9 gadiem
Baiba Egliite speelees, buus jaaaiziet.

     [+] [-]

, 2015-11-12 12:18, pirms 9 gadiem
kāpēc Elīna bez kluba ?

     [+] [-]

, 2015-11-12 12:20, pirms 9 gadiem
Kāpēc spēle nav Arēna Rīga, jo DR nav spēles 21.11.
izdevīgāk eur ziņā ?