Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1199, Did:0, useCase: 3

Swedbank LJBL Talantu nedēļa: soli pa solim

Basketbols nav tikai spēle – tā ir vispusīgu personību veidojoša vide, kurā darbojas interesanti cilvēki ar dažādiem talantiem.

7.februārī: Zīmēsim basketbolu! Bumbas vietā - otas, zīmuļi un krāsas!

Aicinām spēlētājus (arī trenerus!) treniņnodarbības vai citā pašu izvēlētā laikā iesaistīties mākslinieciskās izpausmes projektā Zīmēsim basketbolu!
Basketbols jāzīmē uz A3 papīra lapas jebkurā tā izpausmes formā pašu izvēlētā tehnikā.
Tiem dalībniekiem, kuri līdz 2011.gada 1.februārim būs informējuši Swedbank LJBL par iesaistīšanos projektā, būs iespēja zīmēt kopā ar Latvijas valstsvienību, LBL un LSBL klubu spēlētājiem, kā arī saņemt krāsas un papīru no Swedbank LJBL.
Treneriem līdz 8.februāra plkst.15 audzēkņu darbi jānogādā tuvākajā a/s Swedbank filiālē, uz iepakojuma norādot Swedbank LJBL biroja adresi (Rīgā, Skanstes iela 13) un norādi - Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas mākslinieciskās izpausmes projekts Zīmēsim basketbolu! Līdz 8.februāra plkst.17 darbus var iesniegt arī Swedbank LJBL birojā.
Swedbank LJBL Talantu nedēļas noslēguma pasākumā 12. februārī visi zīmējumi tiks izstādīti Rīgas 49.vidusskolā un notiks balsošana par interesantākajiem darbiem. Tos izvērtēs arī īpašā žūrija.
Trīs labākie darbi pēc skatītāju balsojuma un žūrijas lēmuma tiks izmantoti, veidojot dizainu Swedbank LJBL fināla dalībnieku T – krekliem.
Trīs labākie darbi pēc žūrijas vērtējuma saņems sporta preču veikala Dāvanu kartes.
Desmit interesantāko darbu autori saņems pārsteiguma balvas no Swedbank LJBL atbalstītājiem.
8.februārī: Basketbols skaņās! U.Marhilevičs aicina dziedāt kopā ar Rīgas Doma zēnu kori.

Jaunie basketbolisti un Jāzepa Mediņa Rīgas 1.mūzikas skolas zēnu kora dziedātāji ierakstīs Ulda Marhilēviča Basketbola dziesmu. Pretendēt uz piedalīšanos var ikviens dziedātgribētājs un dziedātgribētāja, kam ir Swedbank LJBL licence.

9.februārī: Sveicam gudrākos! Sekmīgāko jauno basketbolistu apbalvošana un konkurss Prāta pie-spēle.

Plkst.11 a/s Swedbank galvenajā ēkā (Saules akmenī) tiks sveikti 105 – Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas dalībnieki, kuru vidējā atzīme pirmajā semestrī bijusi augstāka par 8.
Jaunie basketbolisti erudīcijas spēlē Prāta pie-spēle sacentīsies ar Latvijā pazīstamām personībām, kas spēlējušas un/vai joprojām spēlē basketbolu.

10. un 11.februāris: Treneri mācās! Jaunatnes basketbola treneru seminārs

Bērnu un jauniešu basketbola centrā Ķeizamežs nodarbības vadīs Latvijas jaunatnes izlašu treneri un viesi no ārzemēm.

11.februāris: Basketbols aicina! Pirmais treniņš sākumskolas skolēniem

Bērnu un jaunatnes sporta centrā Daugavas sporta nams no plkst.11 līdz 17 Bērnu un jaunatnes basketbola skola Rīga, sadarbojoties ar Swedbank LJBL, kā arī LBL un LSBL klubiem un saldumu ražotājiem Dumle, rīkos basketbola nodarbības galvaspilsētas skolu jaunāko klašu audzēkņiem.

12.februāris Jaunatnes basketbols lielāks par mums! Talantu nedēļas noslēgums Rīgas 49. Vidusskolā.

Programmā: Talantu spēles Austrumi – Rietumi (meitenes) un Audzēkņi – Treneri (puiši), kā arī trīspunktu metienu, slam dunk un pāru konkursi, kā arī basketbola elementu stafete (precīzus noteikumus skat. sada