Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1199, Did:0, useCase: 3

VEF LJBL Talantu nedēļa: soli pa solim

VEF LJBL Talantu nedēļa: soli pa solim
Jaunatnes līgas Talantu nedēļas'2014 Erudīcijas konkursa uzvarētāji.
Foto: Romualds Vambuts

No 22.februāra līdz 1.martam jau sesto gadu pēc kārtas risināsies VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas tradicionālā Talantu nedēļa, kuras laikā jaunie basketbolisti demonstrēs savu erudīciju un prasmes, treneri papildinās zināšanas, kā arī notiks talantu spēle un dažādi meistarības konkursi. 

Svētdien, 22.februārī

Divas VEF LJBL komandas – BJBS „Rīga/TTP-1” meitenes un Alūksnes puiši piedalīsies LTV erudīcijas spēles V.I.P. - Veiksme. Intuīcija. Prāts ierakstā, kas televīzijā būs skatāms 2.martā

Pirmdien, 23.februārī

Sākas konkurss uz EuroBasket’2015 organizācijas komitejas jaunākā asistenta vietu. Vienam VEF LJBL dalībniekiem būs ekskluzīva iespēja piedalīties  gada lielākā sporta notikuma organizēšanā, gūt lielisku pieredzi, kā arī klātienē redzēt visas Rīgā notiekošās Eiropas basketbola čempionāta spēles.

Otrdien, 24.februārī

RTU Rīgas Biznesa skolā (Skolas ielā 11) risināsies VEF LJBL Prāta spēle – „Basketbola Erudīts” divās vecuma grupās (U14 un U19). Piedalīsies arī RBS ekspertu komanda un pirmais VEF LJBL mācību stipendijas ieguvējs Rolands Englands.

Trešdien, 25.februārī

Olimpiskajā sporta centrā nodarbības jaunāko klašu skolēniem „Basketbols aicina”, kurās piedalīsies „VEF Rīga” basketbolisti.

Ceturtdien, 26.februārī (būs papildus informācija)

Paredzēts VEF LJBL treneru seminārs ar Valsts sporta medicīnas centra Antidopinga nodaļas pārstāvja  un Latvijas izlašu treneru līdzdalību. Informācija par norises vietu un laiku tiks precizēta.

Piektdien, 27.februārī

VEF LJBL dalībnieku koris kopā ar komponistu Kārli Lāci, diriģentu Romānu Vanagu un Jelgavas 4. vidusskolas kori iedziedās vasarā gaidāmo skolēnu Dziesmu svētku repertuāra dziesmu  "Ja tu teiksi".

Svētdien, 1.martā

Olimpiskajā sporta centrā notiks VEF LJBL vecāko grupu labāko spēlētāju Talantu spēle un meistarības konkursi.