Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:983, Did:0, useCase: 3

LBL3: otrais posms sākas ar četrām līderkomandām

Latvijas Basketbola līgas 3.divīzijas čempionātā beigušās pirmā posma cīņas apakšgrupās. Pa piecām labākajām komandām no katras, ņemot līdzi savstarpējo spēļu rezultātus, otrajā posmā spēlēs par 1.-10.vietu, bet atpalicējas cīnīsies par 11.-19.vietu. Arī otrās grupas komandām saglabājas izredzes ieņemt pirmo vietu sezonas noslēgumā.

Ņemot vērā pirmajā posmā sasniegto bilanci, pirmajā finālistu grupā skaidri iezīmējusies līdergrupa. Pa sešām uzvarām “pūrā” ir Bauskas BJSS/SC “Mēmele”, “Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass-2”, Iecavas BK “Dartija” un “Dārznieks”/Cēsu sporta skola, pa piecām – SK “Jaunpils” un “Saulkrastiem”

Pirmā desmitnieka komandām pirmais mērķis otrajā posmā – iekļūt labāko septiņniekā, kas nodrošinās tiesības spēlēt izslēgšanas turnīrā. Komanda, kas ierindosies astotajā vietā, par tiesībām spēlēt play-of divās pārspēlēs sacentīsies ar otrās grupas turnīra (1.-19.vieta) uzvarētājiem. Devītās un desmitās vietas ieguvējiem sezona būs beigusies.

Otrā posma pirmās spēles notiks trešdien, 27.janvārī.