Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:983, Did:0, useCase: 3

LBL3: Vidzemes augstskolai uzvara un vieta pusfinālā

Vilnis Bekmanis
Vilnis Bekmanis

LBL3: Vidzemes augstskolai uzvara un vieta pusfinālā
Roberts Zeile (BK "ViA")
Foto: Artūrs Kaurovs

Otrdien, 20.martā Vidzemes augstskolas (ViA) komanda devās izbraukuma spēlē, lai tiktos ar vietējo, Carnikavas komandu. 15.marta spēlē ViA svinēja uzvaru pār Carnikavu, tādējādi sērijā 1-0 ViA labā. Arī šoreiz valmierieši izrādījās pārāki un ar rezultātu 92:78 pieveica Carnikavas komandu. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais bija Roberts Zeile ar 25 punktiem un četrām atlēkušajām bumbām, pretiniekiem Kristaps Briedis, viņa kontā 18 punkti un sešas atlēkušās bumbas.

Spēli iesāka valmierieši ar precīzu trīspunktu metienu Zeiles izpildījumā, tam sekoja vairākas veiksmīgas darbības no ViA puses, Vecums starpību centās samazināt ar veiksmīgi gūtiem trīs punktiem, tomēr ViA jau bija iekrājuši +10 pārsvaru. Ceturtdaļu noslēdza Bukšs ar gūtiem punktiem zem groza un precīzu soda metienu, rezultāts 24:11.

Otrajā ceturtdaļā mājinieki sasparojās un pēc Brieža, Vecuma un Dovgjallo gūtajiem punktiem starpību samazināja līdz četriem punktiem. Valmierieši nepalika parādā un pēc Amoliņa, Kliesmeta rezultatīvajiem uzbrukumiem ViA +9 un puslaikā dodoties rezultāts 43:34.

Trešajā ceturtdaļā savu sniegumu lieliski parādīja Zeile ar precīziem trīspunktu metieniem un veiksmīgajiem uzbrukumiem, pēc ViA kopīgajiem centieniem, tuvojoties ceturtdaļas beigām starpība tika palielināta līdz +20. Ceturtdaļas beigās ViA daudz pārkāpa noteikumus un Ābols realizējot vairākus soda metienus rezultātu nedaudz izmainīja, 72:57.

Pēdējās desmit minūtes labāk iesākās valmieriešiem, tomēr arī mājinieki atrada izdevības gūt punktus. Pēc Jansona precīzā slam dunk ViA atkal +20, tomēr Vecums un Dovgjallo šo starpību ātri vien samazina. Amoliņš tuvojoties spēles beigām realizēja vairākus trīspunktu metienus, tomēr spēles beigās punktus gūt izdevās mājiniekiem, kas līderu pozīciju tomēr nemainīja un ViA svinēja uzvaru pārspējot Carnikavu ar rezultātu 92:78.

Vidzemes augstskola - Carnikava 92:78

Vidzemes augstskola: Zeile 25+4ab, Jansons 22+6ab, Amoliņš 20+4ab, Zēns 6+5ab, Kliesmets 6, Bukšs 5, Kīns 4, Millers4
Carnikava: Briedis 18+6ab, Dovgjallo 15+4ab, Ābols 13+8ab, Vecums 11, I. Lubāns 9, Čaupals 6+4ab, K. Lubāns 2, Dzirkalis 2, Šleiners 2

Informāciju sagatavoja:
BK Vidzemes augstskolas
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Madara Ješkina
madara.jeskina@va.lv

     [+] [-]

, 2012-03-21 21:59, pirms 12 gadiem
Te jau fināls ir zināms, tik kurš uzvarēs. Vairāk jau liekas ka VIA, laba, pieredzējusi komanda