Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:983, Did:0, useCase: 3

LBL3: sākas izslēgšanas turnīrs

Latvijas Basketbola līgas 3.divīzijā noslēdzies pamatturnīrs un trešdien, 15.aprīlī, sāksies izslēgšanas turnīrs. Tajā piedalās 12 komandas. Pamatturnīra četras labākās komandas – uzvarētāji Iecavas „Dartija”, kā arī  BK „Salacgrīva”, „Dārznieks”/Cēsu Sporta skola un "Carnikava" – cīņā iesaistīsies sākot ar ceturtdaļfinālu.

Pirmajā kārtā divu spēļu sērijās (savā un pretinieku laukumā) sacenšas komandas, kuras pamatturnīrā ieņēma 5.-10.vietu pirmajā finālgrupā, kā arī 1. un 2.vietu otrajā finālgrupā:

SK „Rūjiena” (5.) – „STASIS” Alūksne (12.)

Saulkrasti (6.) – OC „Limbaži”-2 (11.)

Bauskas BJSS (7.) – ViA/„Valmiera Glass”-2 (10.)

BK „Sigulda” (8.) – Madona/BJSS (9.)

Pirmās spēles notiks to komandu laukumā, kuras pamatturnīrā ieņēmušas zemāku vietu.

Ceturtdaļfinālā un pusfinālā komandas cīnīsies divu spēļu sērijās, bet finālā un sērijā par trešo vietu cīņa ritēs līdz vienas komandas divām uzvarām.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-04-14 13:27, pirms 9 gadiem
Vai nevajadzētu LBL3 sastāvā iekļaut arī Rietumu basketbola līgu? Šosezon galējie līgas R punkti ir Rīga, Iecava, Bauska...