Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:983, Did:0, useCase: 3

Saulkrastu komandai 6 uzvaras pēc kārtas

Pērnās sezonas ABL vicečempioni saulkrastieši, palikuši bez vairākiem vadošajiem spēlētājiem, LBL3 sezonu uzsāka nesekmīgi , pirmajā aplī izcīnot tikai divas uzvaras.

Taču treneris Jānis Laksa prata motivēt un atrast piemērotu spēles stilu jaunajai komandai. Arī vietējie skatītāji palika uzticīgi savējiem un kuplā pulkā apmeklēja mājas spēles.

Rezultātā Saulkrastu basketbolisti izcīnīja 6 uzvaras pēc kārtas, un no tabulas lejasgala pārcēlušies uz vidu ar bilanci 7 – 7. Šajā sērija izbraukumā tika sagādāts pirmais zaudējums turnīra līderiem Dartijas basketbolistiem, bet pēdējā spēlē Saulkrastos sīvā cīņā tika uzvarēta Kvēle. Šajā nervozajā spēlē sākumā vadībā izvirzījās viesi, taču pēc tam, kad pa laukumu bija paskraidījis Saulkrastu komandas talismans, veiksme pārgāja mājinieku pusē, kuri 2 minūtes līdz spēles beigām bija nodrošinājuši solīdu pārsvaru 10 punktu robežās. Taču tad Kvēles basketbolisti sāka sekmīgi realizēt 3 punktu metienus un pietuvojās līdz viena punkta atstarpei. Tomēr beigās labāki bija mājinieki, uzvarot ar 89:86.

Turpināt uzvaru sēriju nebūs viegli, jo gaidāmas 3 spēles izbraukumā ar spēcīgiem sāncenšiem.

Informāciju sagatavoja:
PA "Saulkrastu kultūras un sporta centrs"
direktores vietniece sporta jautājumos
Signe Sinkeviča