Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:983, Did:0, useCase: 3

LBL3 janvārī: mēneša līderi „Dārznieks/Cēsu sporta skola” un Reinis Fabians

Latvijas Basketbola līgas 3.divīzijas čempionātā janvārī visās piecās spēlēs uzvaras izcīnīja „Dārznieks/Cēsu sporta skola” komanda, kuras saspēles vadītājs Reinis Fabians atzīts par LBL3 vērtīgāko spēlētāju. Piecās uzvarētajās spēlēs viņš laukumā pavadīja vidēji 31 minūti 53 sekundes, guva 17,8 punktus, izdarīja 5,4 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 5,4 atlēkušās bumbas un sakrāja vidējo lietderības koeficientu 21,4.

„Dārznieks/Cēsu sporta skola” galvenais treneris Viktors Brizgalovs:

„Komandas labais rezultāts un līderpozīcija LBL3 turnīrā mums pašiem ir neliels pārsteigums. Pirms sezonas sastāvs pamainījās, tāpēc sākumā mērķis bija pieticīgs – iekļūt grupas pirmajā piecniekā. Pamazām esam saspēlējušies, atraduši savus stiprākos ieročus. Arī veiksme dažās spēlēs stāvējusi blakus, palīdzot uzvarēt ar nelielu punktu starpību.

Reinis Fabians ir izvirzījies par vienu no mūsu komandas līderiem. Viņš ir Cēsu sporta skolas audzēknis, spēlējis pilsētas čempionātā, dažādos amatieru turnīros, ielu basketbola sacensībās. Pirms šīs sezonas izteica vēlēšanos pamēģināt spēkus LBL3 komandā un 25 gadu vecumā kļuva mums par labu palīgu.

Sezonas turpinājumā, protams, ceram ieņemt pēc iespējas augstāku vietu.  Bet tas jau būs atkarīgs no daudziem faktoriem. Kā var redzēt tabulā, konkurence ir ļoti asa. Dažām komandām, kuras spēlē fārmklubu sastāvā, ir iespēja pastiprināt sastāvu, savukārt mums „soliņš” ir īss un svarīgi, lai visi būtu veseli, neaizkavētos darbā utt. Taču, neatkarīgi no sastāva, cīnāmies katrā spēlē."