Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1597, Did:0, useCase: 3

OKartes akadēmijas blogi - Dāvis Geks

OKartes akadēmijas blogi - Dāvis Geks
Foto: Artūrs Portnovs

Runājot par OKartes akadēmiju, gribēju pateikt to, ka treniņi notiek trīs rezies nedēļā no rītiem un, praktiski, katru nedēļas nogali. Šajos treniņos strādājam daudz gan individuālās meistarības audzēšanai, gan gatavojamies attiecīgi nākamajai spēlei, kas ir paredzēta Aldaris Latvijas Basketbola līgā Latvija U18 komandai.

Gribētos piebilst to, ka pirms, apmēram, mēneša pieveicām, pašlaik, trešo pēc ranga komandu – Valmieru! Pēc spēles emocijas bija lieliskas un visi kopīgi priecājāmies par uzvaru. Domāju, ka šī pirmā uzvara pār Valmieru katrā no mums lika aizdomāties, uz ko spējīgi esam un kādas kalna virsotnes varam sasniegt.

Mūsu kolektīvs, neapšaubāmi, ir ļoti draudzīgs. Cenšamies viens otram palīdzēt tur, kur kāds ir „paklupis” vai arī kāds ir nonācis bezizejas situācijā.

Vēl jāpiemin tas, ka, apmēram, trīs nedēļas atpakaļ tikām pie jaunām treniņformām. Tas, manuprāt, ir ļoti pretimnākošs solis no OKartes un Latvijas Basketbola savienības puses. Prieks par to. Salīdzinoši ar pagājušā gada formām, šīs formas ar daudz ko atšķirtas - ir ērtākas un daudz simpātiskākas.

Kopumā tas pa lielam arī būtu viss, līdz nākamajam blogam,
OKartes akadēmijas dalībnieks,
Dāvis Geks

  +2 [+] [-]

, 2012-12-18 16:41, pirms 11 gadiem
Dāvi, lūdzu, pievērsies latviešu valodas stundām

  -1 [+] [-]

, 2012-12-18 16:55, pirms 11 gadiem
Very nice, good job, Davis!