Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2315, Did:0, useCase: 3

Finālā 12.aprīlī spēlēs BK Ventspils vs BK Filter

Pirmajā, ļoti spraigajā pusfinālā valmierietes izlaida uzvaru no rokām, un ar 2 punktu pārsvaru spēcīgākas izrādījās sezonas debitantes - BK Filter (59:57). Otrā pārī ventspilnieces nedeva iespēju izvērsties Daugavpils meitenēm, un rezultāts 65:49 ir pārliecinoši nopelnīta vieta finālā 12.aprīlī, plkst. 13:00.

BK Filter vs SK Valmiera 59:57

Spēle gāja ļoti līdzīgi. Sākumdaļā vairāk dominēja Filter, vairākas reizes izvirzoties vadībā un puslaiku noslēdzot ar 1 punkta pārsvaru. Turpinājumā - ļoti līdzīga spēle 3.ceturtdaļā, taču pamazām valmierietes uzņēma apgriezienus. 7 punktu pārsvars 3 minūtes līdz spēles beigām par agru sapriecināja Valmieras meitenes un pēc minūtes un 15 sekundēm - jau neizšķirts 57:57. Atlikušajās nepilnās divās minūtēs abas komandas apmainījās ar kļūdām un neprecīziem metieniem, kad izšķirošajā brīdī - 7 sekundes līdz beigām - Filter izmantoja mājas zāles priekšrocības un Laine Karlsone guva izšķirošos 2 punktus. Paldies Filter uzņēmumam, kas atbalsta sieviešu basketbolu un deva iespēju jaunai komandai izcīnīt vietu finālā jau pirmajā, debijas gadā! Valmierietēm būs iespēja revanšēties jau nākamajā sezonā.

BK Ventspils vs Daugavpils Universitāte 65:49
Ja daugavpilietes būtu sekmīgāk likušas lietā savu galveno trumpi - 3punktu metienus, iespējams spēle izvērstos neprognozējamāka un līdzvērtīgāka (5/31 ventpilniecēm, 5/21 Daugavpils meitenēm). Šajā spēlē godīgi nopelnīta vieta finālā BK Ventspils, un gaidam intringu no DU meitenēm jau rīt vs SK Valmiera.