Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:931, Did:0, useCase: 3

LBL3: BK Vidzemes Augstskola turpina uzvaras gājienu

Vilnis Bekmanis
Vilnis Bekmanis

LBL3: BK Vidzemes Augstskola turpina uzvaras gājienu
Mača rezultatīvākais spēlētājs Roberts Zeile
BK "ViA"

Ceturtdien, 16.februārī Vidzemes Augstskolas (ViA) studenti uzņēma Saulkrastu komandu. Ar pārliecinošu sniegumu spēcīgāki izrādījās mājinieki, kuri viesus pārspēja ar rezultātu 91:61. Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Roberts Zeile ar 26 punktiem astoņām atlēkušajām bumbām.

Spēles rezultātu atklāja Karlovs ar veiksmīgu uzbrukumu, tad sekoja divi trīspunktu metieni no ViA, Amoliņa un Zeiles izpildījumā. Mājinieki turpināja diktēt noteikumus un pārsvaru palielināja līdz +15. Mazliet vairāk kā minūti pirms pirmās ceturtdaļas Bukšs nopelnīja jau ceturto piezīmi, epizodiski punktus gūt izdevās Līcim-Līcītim un Ribakovam, taču ceturtdaļu noslēdza Kliesmets ar veiksmīgu uzbrukumu un realizētu soda metienu, rezultāts 23:16.

Otro ceturtdaļu arī iesāka viesi, Karlovs, Ribakovs un Kuks spēja gūt punktus savai komandai izlīdzinot rezultātu, tomēr mājinieki nesalūza un pēc Zeiles un Bukša rezultatīvajām darbībām puslaikā ViA devās ar +10, rezultāts 41:31.
Trešā ceturtdaļa iesākās ar Bergmaņa uzbrukumu, pēc tam sekoja trīspunktu metiens un vēl viens uzbrukums viņa izpildījumā. ViA bija kārtīgi sasparojušies un pēc Jansona, Zeiles, Zēna gūtajiem punktiem, komandai +25. Pretinieki epizodiski spēja gūt punktus, tomēr ViA spēja atspēlēties, ceturtdaļu noslēdza Ribakovs ar diviem realizētiem soda metieniem, rezultāts 74:46.

Pēdējās desmit minūtes ievadīja Jansons ar gūtajiem punktiem uzbrukumā, savus uzbrukumus realizēja arī Rozītis un Amoliņš, komandai +30 jau. Ceturtdaļas pusē Rozītis guva punktus ar skaistu slam dunk, vēl pāris rezultatīvu uzbrukumu no Amoliņa, Zeiles un komanda spēja noturēt 30 punktu pārsvaru, spēles noslēguma rezultāts 91:61.
Komandas jaunpienācēja Jāņa Kliesmeta komentārs: „Kā jau pirmā spēle jaunā komandā, sākums bija grūts, bet prieks, ka saņēmāmies un otrajā puslaikā neatstājām viņiem nekādas iespējas uz uzvaru. Ar savu sniegumu īsti apmierināts neesmu, bet to iespējams var norakstīt uz pirmās spēles rēķina, turpmāk būs labāk”.

Vidzemes Augstskola – Saulkrasti 91:61 (23:16, 18:15, 33:15, 17:15)
Vidzemes Augstskola: Zeile 26+8ab, Jansons 20, Amoliņš 16, Bergmanis 8, Kliesmets 5, Bukšs 4, Rozītis 4, Zēns 3
Saulkrasti: Ribakovs 12, Līcis-Līcītis 12, Karlovs 8, Zolotuhins 7, Kuks 6, Pavļiks 6, Bērziņš 5, Birznieks 3, Mitriķis 2

Informāciju sagatavoja:
BK Vidzemes Augstskolas
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Madara Ješkina
madara.jeskina@va.lv