Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2551, Did:0, useCase: 3

Video: Aiz sānu līnijas: Vai "Cavs" rīkojās pareizi, aizmainot Viginsu?

Kristaps Driķis
"Aiz sānu līnijas" vērš uzmanību uz šobrīd izlašu basketbola ēnā palikušo Nacionālo Basketbola Asociāciju (NBA), kur šovasar notika ievērības cienīgs darījums, kas arvien uztur intrigu jaunās sezonas gaidībās - Klīvlendas "Cavaliers" ieguva Kevinu Lavu, uz Minesotas "Timberwolves" aizmainot divu pēdējo gadu drafta pirmos numurus Entoniju Benetu un Endrjū Viginsu. Vai "Cavs" rīkojās pareizi?
Vērtējums: +9

  -1 [+] [-]

, 2014-09-09 15:43, pirms 10 gadiem
Rīkojās pareizi īstermiņā.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-09 15:51, pirms 10 gadiem
pieļauju, ka pēdējā laika Cavs pieredze ar draftētajiem augstajiem numuriem viņos ir iedvesusi neticību šim pasākuma, tāpēc viņi, kā saka, izvēlas zīli rokā(Lovu), nevis medni kokā(Viginsu un savā ziņā arī Benetu, kuram zināms potenciāls tomēr ir).
no otras puses - Viginsam jau pirms drafta visi prognozēja nākamās superzvaigznes stausu, līdz ar to, draftējot viņu, kļūdīties nebija iespējams.
iespējams, Cavs cer, ka Veiterss beidzot atvērsies, līdz ar to atbrīvoja sg pozīciju... tādā veidā viņi būs ieguvuši 2 zaķus ar 1 šāvienu - Lovu + Veitersu citā kvalitātē. ja Veiterss turpinās spēlēt tik pat nestabili kā līdz šim, tad gan - Viginss>Lovs. vismaz ilgtermiņā noteikti!
taču mans viedoklis ir tāds, ka Cavs nevajadzēja veikt šo maiņu. Lovs ir vistīrākais statistikas cilvēciņš un nekas vairāk!

     [+] [-]

, 2014-09-09 16:16, pirms 10 gadiem
Katram savs viedoklis, neviens nav nepareizs. mans uzskats - pareizi, Lebronu nenoturēs tik ilgi, līdz Benets/Viginss uzaugs un pieradīs, bet ar Love ir iespēja pacelt gredzenu jau šogad. Ilgtermiņā, protams, neizdevīgi.

  -1 [+] [-]

, 2014-09-09 16:30, pirms 10 gadiem
īstermiņā - jā, ilgtermiņā - visticamāk, nē.

plašāk varēs izplūst pēc sezonas beigām, kad būs skaidrs, kurš tad ir lietaskoks īstajā dzīvē, nevis 2K overall ratingā

     [+] [-]

, 2014-09-09 16:50, pirms 10 gadiem
asinsdesa rakstīja: īstermiņā - jā, ilgtermiņā - visticamāk, nē.

plašāk varēs izplūst pēc sezonas beigām, kad būs skaidrs, kurš tad ir lietaskoks īstajā dzīvē, nevis 2K overall ratingā
par to ilgtermiņu un īstermiņu, arī ir tā nosacīti, jo skaidrs, ka Lovs, ja viņu nesāks mocīt traumas, savu patreizējo līmeni var noturēt vēl sezonas 6-7 noteikti. tas pēc būtības arī ir ilgtermiņš. galvenais cepiens ir par to - vai Viginss neprogresēs tik tālu, ka pēc pāris gadiem būs NBA superzvaigzne kā tas pats Lebrons, Durants, Kobe... ja tā tiešām notiks, tad skaidrs, ka Cavs ar šo maiņu būs iebraukuši auzās, jo Lovs nav superzvaigzne, pat par spīti saviem statiem. ja nē t.i. Viginss būs vienkārši ļoti laba līmeņa spēlētājs, tad gan Cavs būs izvilkuši pilno lozi. nu jā, un vēl, kā jau minēju - Veiterss - vai beidzot viņš spēs atvērties...

  -2 [+] [-]

, 2014-09-09 16:51, pirms 10 gadiem
īstermiņā Cavs it kā kaut ko iegūst, bet tai pat laikā zaudē ļoti vērtīgu un labu spēlētāju aizsardzībā ārējā līnijā, kāds būtu bijis Viginss. Tieši aizsardzība jau šobrīd tiek minēta, kā viens no Viginsa labākajiem skilliem. Tā kā mani māc ļoti pamatotas šaubas par to kā Cavs izskatīsies savā laukuma pusē, tad grūti teikt, domāju gan ilgtermiņā, gan mazliet arī īstermiņā ieguvēji ir T-wolves. Kā jau Šēnhofs teica, Lovs pēc gada būtu soļojis prom bez nekādas kompensācijas, bet izdevās atbrīvoties no pāris nepatīkamajiem līgumiem, 2 1. izvēles spēlētājus jaunus + salīdzinoši jauno Jangu. Nav jau brīnums, ka Wolves tieši šogad(!!) pārdevuši visvairāk sezonas biļešu, tas ir vairāk kā tad kad tur spēlēja Lovs! Tas jau vien par kaut ko liecina. Cavs šogad titulu neizcīnīs, jo reāli nevienam atskaitot Leklaunu tur nav nopietna PO pieredze, plus komandai jāsaspēlējas. Viņus izsitīs Bulls, Maiami vai Wizards. Ja tiks finālos tas būs super sasniegums jau priekš pirmā gada.

  -2 [+] [-]

, 2014-09-09 17:16, pirms 10 gadiem
Par kadu ilgterminu jus runajat Love sakara?
Visticamak vins pec sezonas pametis cavs.Tas es vismaz domaju.
Kpc?Kads piedavas loti lielu/labu ligumu.NYK bus pilna pakalja naudas,jo vairs nebus Amare un Barnjani.Cavs katra zina nespes piedavat konkuret spejigu ligumu naudas zina.Ne nu varbut protams vinam ir tik labas attiecibas ar LBJ,ka bez domasanas paliks Cavs.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-09 17:24, pirms 10 gadiem
Kas ir Lovs? Līdz šim sevi pierādījis kā labs statu vācējs lejasgala komandā, nekas vairāk. Nu jā, viens pluss ir - troika, bet plivinātājus var atrast arī noteikti par mazākām naudiņām.

  -2 [+] [-]

, 2014-09-09 21:56, pirms 10 gadiem
"Cavs" rīkojās pareizi...vismaz viņi paši, protams, tā uzskata. Var jau viņus saprast. Kad viņi pēdējo reizi kaut ko uzvarēja? Neatcerēsies. Un vispār pašā pilsētā arī neviena cita profesionāla Ziemeļamerikas sporta komanda nav neko uzvarējusi 40 gadus. Neapšaubu to, ka komandas vadība redzēja arī Viginsā milzīgu potenciālu, bet tas ir tikai potenciāls un tas prasītu atkal gadus, lai realizētos. Vienreiz jau Lebrons pameta Klīvlendu, jo nespēja iegūt titulu. Tagad komandas vadība nevēlas pieļaut šādu atgadījumu atkārtoti, tāpēc vēlējās iegūt pārbaudītu vērtību Lova personā (cik nu pārbaudītu, 0 play off spēles, bet Viginsam pagaidām ir 0 NBA spēles, tajā pašā laikā) un sākt būvēt komandu ap savu Big-3 (LBJ, K-Love, Kyrie) pēc līdzīga modeļa kā tas notika "Heat" ar pieredzējušiem (sāk jau izskatīties, ka pilnīgi tiem pašiem) veterāniem par minimālo atalgojumu ar vienu mērķi - iegūt čempionu kausu. Domāju arī šādi spēlētāji palīdzēs Lovam labāk iejusties play-off gaisotnē un nedaudz noņems spriedzīti. Austrumos bez uzladētā Čikāgas sastāva īsti neredzu nopietnus pretiniekus Lebronam&Co. Sezona, protams, rādīs, kā īsti lietas izvērtīsies!

     [+] [-]

, 2014-09-09 22:45, pirms 10 gadiem
Nahui ielikt 4-5 minushu video! Tad labāk vispār nelikt!!!

  +1 [+] [-]

, 2014-09-10 14:29, pirms 10 gadiem
Vai pareizi?
To neviens neoateiks... Arī Lakers dabūnot Kobi domāja to pašu, vai izvēle bija pareiza, vai atjaunotais sastāvs nesīs augļus...
Bet, vai neviens neaizdomājas, ka vienā komandā ar LBJ un Irvingu, tādai 'nākamajai superzvaigznei' nemaz nav vietas? Kura ir tā superzvaizgne, kurai nav ambīcijas, kura ir radusi un vēlas spēlēt kaut kā ēnā?
Tāpat skaidrs, ka neviens tai komandā uz Viginsu nespēlētu.
Tik pat skaidrs ir, ka gadus divus kā minimums Klīvlendai par drafta pirmajiem numuriem domāt nebūs nepieciešams... Paturot jaunos draftus, viņi stāvētu ar katru kāju savā upes malā, pašlaik viņi ir gatavā mehānismā, katrs zina savu vietu, dara savu darbu un mēŗkis ir skaidrs. Atstājot talantus, ir jāiegulda viņu attīstībā, bet kā tu atradīsi laiku slīpēt savus dārgakmeņus, ja tev jau ir komanda, kura ir gatava šaut šodien, nevis gaidīt?
Nu nav tāds vidējais variants, ja grib vidēji, tadtas prasīs vismaz pāris gadiņus, bet tā komanda tā nav būvēta...