Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rotlisbergeram sezona beigusies, Brīzs nespēlēs sešas nedēļas

Juris Miņins
Juris Miņins

Rotlisbergeram sezona beigusies, Brīzs nespēlēs sešas nedēļas
Bens Rotlisbergers
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) otrajā spēļu nedēļā savainojumus guvuši divi sākumsastāva saspēles vadītāji – Pitsburgas "Steelers" saspēlnieks Bens Rotlisbergers un Drū Brīzs, kurš pārstāv Ņūorleānas "Saints".

Šodien ir kļuvis zināms, ka Pitsbrugas "Steelers" vienībai visu atlikušo sezonas daļu būs jāiztiek bez saspēles vadītāja Bena Rotlisbergera, kurš vakardienas mačā pret Sietlas "Seahawks" guva elkoņa savainojumu. Kā teikts komandas izplatītajā paziņojumā, šonedēļ veterānam tiks veikta operācija un nav viņš tiks ievietots savainoto spēlētāju sarakstā. Pašlaik nav zināms kad "Lielais Bens" varētu atgriezties laukumā.

37 gadus vecais saspēles vadītājs savainojumu guva vakardienas mačā pret "Seahawks" komandu un otrajā puslaikā nemaz nedevās laukumā, atdodot savu vietu Meisonam Rudolfam, kurš, realizējot 12 no 19 piespēlēm, teju izrāva pitsburgiešiem uzvaru. Spēle noslēdzās ar rezultātu 26:28 un "Steelers" nu ir zaudējuši abās divās regulārās sezonas cīņās.

Savukārt Ņūorleānas "Saints" saspēlnieks, 40 gadus vecais Drū Brīzs, guva īkšķa savainojumu mačā pret Losandželosas "Rams", kad apsita roku ap Ārona Donalda roku, kurš mēģināja bloķēt saspēles vadītāja piespēles izdarīšanu. Pēc šī incidenta viņš laukumā vairs neatgriezās.

Pašlaik tiek ziņots, ka Brīzam tiks veikta operācija un veterāns nevarēs spēlēt sešas nedēļas.

Tas savukārt nozīmē, ka komandas uzbrukumu vadīs Tedijs Bridžvaters, kurš ir apmaksātākais rezerves saspēles vadītājs līgā, jo noslēdza ar Ņūorleānas klubu vienas sezonas un 7.25 miljonu līgumu.

Kā arī...

- Ņujorkas "Giants" vadība un vienības galvenais treneris Pets Šurmurs atteicās komentēt jautājumu vai arī trešajā nedēļā paredzēto spēli sākumsastāvā sāks Īlajs Menings, kurš pirmajos divos mačos ir piedzīvojis divus zaudējumus, spējis atdot vien divas rezultatīvas piespēles un nav varējis noorganizēt komandai vairāk par 20 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/