Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Durants un Alens nodrošina "Roughriders" sesto uzvaru pēc kārtas

Durants un Alens nodrošina "Roughriders" sesto uzvaru pēc kārtas
Saskačevanas "Roughriders"
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītās nakts vienīgajā Kanādas futbola līgas (CFL) mačā Saskačevanas "Roughriders" ar 35:30 uzveica Vinipegas "Blue Bombers", izcīnot sesto uzvaru pēc kārtas, kas uz šo brīdi ir labākais rādītājs visā līgā.

Entonijs Alens veica 15 jardu skrējienu un, pēc ļoti iespaidīga draiva, ienesa bumbu ieskaites zonā mazāk kā pus minūti līdz spēles beigām, tādējādi panākot piecu punktu pārsvaru Saskačevanas komandai un lai arī divu punktu papildiespēja netika realizēta, ar to bija gana, lai "Roughriders" izcīnītu savu sesto uzvaru pēc kārtas, kas padara viņu par "karstāko" komandu visā līgā uz šo brīdi.

Nevarētu teikt, ka Vinipega spēlēja slikti, tieši otrādi, "Blue Bombers", lai arī spēlēja izbraukumā, pie pārpildītām tribīnēm, rādīja ļoti sīkstu spēli un bija tuvu uzvarai. Par mača varoni viņu rindās varēja kļūt Trojs Stadmaiers, kurš, pēc lieliska 64 jardus tāla skrējiena nogādāja bumbu ieskaites zonā un izlīdzināja rezultātu, bet vēlāk viņa komandasbiedrs Lirims Hajrullahu realizēja divus tiešos brīvsitienus panākot sešu punktu pārsvaru, kad jāspēlē bija vēl nedaudz vairāk kā puse ceturtdaļas. Hajrullahu vēl gan realizēja vienu brīvsitienu, taču ar to bija par maz, jo Saskačevana nedaudz vairāk kā 5 minūtes līdz mača beigām pamanījās divas reizes nogādāt bumbu ieskaites zonā.

Darians Durants spēli noslēdza ar 204 gūtiem jardiem, 14 precīzām piespēlēm no 26 mēģinājumiem un vienu rezultatīvu piespēli, kas kopā ar 160 gūtajiem jardiem skrienot arī deva to nelielo pārsvaru, lai uzveiktu "Blue Bombers". Bez jau pieminētā uzvaru nesošā piezemējuma autora Alena, jāizceļ arī Tažs Smits, kurš, notverot divas piespēles, kopā guva 78 jardus un vienu reizi bumbu nogādāja gala zonā.
Zaudētāju rindās Drū Vilijs maču noslēdza ar 15 rezultatīvām piespēlēm no 23 mēģinājumiem 171 gūto jardu, bet bez rezultatīviem asistēšanas gadījumiem. Vienu viņa piespēle arī tika pārtverta. Savukārt no pārējiem spēlētājiem "Blue Bombers" rindās jāizceļ Niks Grigsbijs, kurš bumbu 15 mēģinājumos kopā pavirzīja par 68 jardiem un guva tačdaunu.

Darba svētku nedēļas mači Kanādas futbola līgā noslēgsies šonakt, kad Toronto "Argonauts" tiksies ar Hamiltonas "Tiger-Cats", bet vēlajā spēlē ir paredzēts divu līgas vadošo komandu cīniņš Kalgarī "Stampeders" savā laukumā uzņems Edmontonas "Eskimos". Interesanti, ka, lai vai kā beigtos šis līderu mačs, nākamnedēļ cīņas zaudētājam būs iespēja atspēlēties, jo 11. nedēļā šīs komandas tiksies atkārtoti, bet jau Edmontonas laukumā.

Izmantotie resursi:
CFL.ca | Official Site of the Canadian Football...
TSN Sports News & Headlines | Score Results,...


, 2014-09-01 12:27, pirms 10 gadiem
Kārtējais virsraksts
, 2014-09-01 17:59, pirms 10 gadiem
Virsraksts maldinoš savādāk neviens nelasītu
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.