Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Tikšanās ar Todu Abernetiju

Andrejs Siliņš

Tikšanās ar Todu Abernetiju
Tods Abernetijs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Šo svētdien Mateja baznīcā notiks tikšanās ar Todu Abernetiju, kurš šosezon spēlē Latvijas Basketbola līgas (LBL) un SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) vienībā Rīgas "Barons/LMT", kas arī pagājušās sezonas Latvijas čempioni.

Uz pasākumi ir aicināti visi gan Mateja sports dalībnieki, gan citi draugi, kas vēlas vairāk uzzināt par Toda Abernetija dzīves pieredzi gan sportā, gan ārpus tā. Toda sportiskā karjera nav liela. Šosezon viņš "Barons" komandā iesāka kā otrais saspēles vadītājs, bet tagad jau ir kā pamatspēlētājs.

Viņš daudziem ir atstājis labu priekšstatu par sevi ne tikai sporta laukumā, bet arī ārpus tās. Tods ir mērķtiecīgs cilvēks, kurš ne tikai tic saviem spēkiem, bet arī Dieva vadībai. Skatoties uz viņa dzīvi var redzēt, ka viņš ir pazemīgs, vienkāršs un paklausīgs cilvēks.

Pasākums notiks Alfa kurss ietvaros, kas notiek jau kopš februāra vidus. Alfa kurss ir Bībeles studiju cikls, kurā sportistiem ir iespēja meklēt atbildes uz dzīvē svarīgiem jautājumiem.

     [+] [-]

, 2009-03-04 21:51, pirms 15 gadiem
Normāls spēlētājs, bet priekš pamatsastāva leģionāra nedaudz par vāju...vai arī nav vnk iedzīvojies komandā, līdzīgi kā pērn Maknamara Ventspilī...