Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Pēdējās kārtas MVP - A.Siliņš

Pēdējās kārtas MVP - A.Siliņš
Andrejs Siliņš
Foto: MBL preses dienests

Par Mateja Basketbola līgas (MBL) vērtīgāko spēlētāju pēdējā regulārās sezonas spēļu kārtā, kas norisinājās pagājušajā nedēļas nogalē, regulārās sezonas uzvarētāju ARX basketbolists Andrejs Siliņš, kurš palīdzēja savai komandai pagarinājumā uzveikt sīvākos konkurentus "Bulls".

Lai arī pirms spēles spēlētājs bija nolēmis neodities laukumā veselības stāvokļa dēļ (vīruss), Siliņš laukumā devās uz maiņu, guva septiņus punktus (2p. 1/2, 3p. 1/2, s.m. 2/4), izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, reizi pārtvēra bumbu, kā arī bloķēja vienu pretinieku metienu. Siliņš šajā sezonā par vērtīgāko nedēļas spēlētāju tika atzīts trīs reizes, bet brālis Ojārs Siliņš vērtīgākais bija pirms nedēļas.

ARX un "Bulls" komandas, izcīnot attiecīgi 1. un 2. vietu regulārajā sezonā, jau nodrošinājušas vietu "Final Four", kas norisināsies maija pirmajās dienās. Tiesa, Siliņa dalība tajos ir neskaidra, jo uzbrucējs guvis smagu saišu sastiepumu. Ceturtdaļfinālos uzvarētājs tiks noskaidrots divu spoēļu summā - pirmās spēles jau šo sestdien, bet atbildes mači - 18. aprīlī.

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests