Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Handbolisti koncentrēsies savam sniegumam

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Handbolisti koncentrēsies savam sniegumam
Par vārtu drošību šovakar rūpēsies Edgars Kukša
Foto: Juris Bērziņš-Soms

Īpaši šīvakara spēlei ar Ungāriju 2014. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Latvijas handbolisti negatavojas, bet sevišķu vērību pievērš tieši savas komandas spēlei uzbrukumā un aizsardzībā.

Par Ungārijas izlases spēles stilu un uzbrukuma akcentiem Latvijas handbolisti ir labi informēti no Londonas olimpisko spēļu mačiem. "Neko sevišķu ungāriem negatavojam," stāsta Latvijas izlases galvenais trenerris Valdis Labanovskis. "Vairāk domājam par savas spēles uzlabošanu. Ungāri spēlē līdzīgā stilā kā turki un igauņi pirmajā kvalifikācijas kārtā, tikai, protams, izpildījums šodien būs citas kvalitātes. Rezultativitāte ungāriem balstās uz ārējiem spēlētājiem, taču vāju pozīciju tai nav."

Vārtu drošība spēlē ar ungāriem tiks uzticēta Edgaram Kukšam. Visticamāk, ka kreisajā malā sāks Armands Uščins, kreisajā ārējā pozīcijā - Austris Tuminskis, centrā - Ģirts Lilienfelds, labā ārējā - Dainis Krištopāns, labā malējā - Jānis Pavlovičs, bet līnijā Ingars Dude. Paredzams, ka Lilienfeldu un Uščinu aizsardzībā, ja būs iespējams, mainīs attiecīgi Margots Valkovskis un Oskars Arājs.

Pret Ungāriju pēc aptuveni pusotra gada pārtraukuma Latvijas izlasē atgriezies pieredzējušais Armands Uščins. "Ja es būšu vajadzīgs, tad vienmēr būšu klāt," par spēlēšanu Latvijas izlasē saka 39 gadus vecais handbolists. "Salīdzinot ar klubu, izlasē spēlēt ir pavisam cita motivācija. Ir arī prieks izrauties no ierastās vācu vides un satikt visus čaļus." Kā ierasts, arī šoreiz komandā valda lieliska gaisotne un komanda noskaņojusies kārtīgai "klopei".

Atgādinām, ka spēli tiešraidē demonstrēs Viasat Sport Baltic, bet teksta tiešraidē tai varēs sekot līdzi arī handball.lv. Mača sākums plkst. 20:00 pēc Latvijas laika.

Latvijas izlase: Edgars Kukša (Vfl Fredenbeck, Vācija), Helmuts Tihanovs (LSPA), Gatis Kozlovs (SK Latgols), Armands Uščins (DRHV 06, Vācija), Oskars Arājs (Dobeles Tenax), Jānis Pavlovičs (West Wien, Austrija), Ēriks Blūms (Vfl Edewecht, Vācija), Austris Tuminskis (SK Latgols), Jānis Grišanovs (TV Jahn Duderstadt, Vācija), Dainis Krištopāns (Tatran Prešov, Slovākija), Elvijs Borodovskis (Kremer/Hurry-Up, Nīderlande), Ģirts Lilienfelds (ThSV Eisenach, Vācija), Kaspars Lisovskis (SK Latgols), Ingars Dude (HG Saarlois, Vācija), Margots Valkovskis (HSC Bad Neustadt, Vācija), Egils Politers (Dobeles Tenax).
Galvenais treneris: Valdis Labanovskis
Treneris: Dmitrijs Bražņikovs

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2012-10-31 16:19, pirms 12 gadiem
Bet kas par koefu Unibetā! Jēzus!

  -1 [+] [-]

, 2012-10-31 17:14, pirms 12 gadiem
unibets zin ka Kukša stāvēs kastē.... būs kādi -8 līdz -12, protams ja ungāri pie 8 vartu parsvara nepalaidīs otro sastāvu...