Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kellers biedējoši ieslīd apmalē un būs spiests izlaist ilgāku laiku (+video)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kellers biedējoši ieslīd apmalē un būs spiests izlaist ilgāku laiku (+video)
Kleitons Kellers. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Arizonas "Coyotes" uzbrucējs Kleitons Kellers maču pret Rūdolfa Balcera pārstāvēto Sanhosē "Sharks" (5:2) nepabeidza, jo nepatīkami ietriecās apmalē un laukumu pameta uz nestuvēm. Viņš no ierindas izsists uz ilgāku laiku.

"Zinām to, ka savainojums ir ilgtermiņa. Vairāk varēsim pastāstīt rīt. Viņš atveseļosies. Šobrīd domas ir nevis par savainojumu, bet gan par viņu kā cilvēku. Kellers ir spēlētājs, kurš katrā epizodē cīnās līdz galam. Redzēt viņu sāpēs un ar nopietnu traumu – tas bija smagi," teica komandas galvenais treneris Andrē Turiņī.

Kellers, kurš ar 28 vārtiem un 35 piespēlēm ir Arizonas "Coyotes" labākais abās kategorijās, savainojumā iedzīvojās piecas minūtes līdz mača beigām. Uz ledus medicīniskā palīdzība tika sniegta piecas minūtes. Laukumu uzbrucējs pameta uz nestuvēm un tika nogādāts slimnīcā.

Sešu zaudējumu sēriju palīdzēja pārtraukt Jans Jenīks – čehs guva divus vārtus. "Emocijas iet pāri malām. Priecājos, ka uzvarējām, taču – mēs zaudējām savu labāko spēlētāju," teica Jenīks.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...