Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Cīnoties par play-off, "Cavaliers" uz vairākām spēlēm paliek bez Moblija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Cīnoties par play-off, "Cavaliers" uz vairākām spēlēm paliek bez Moblija
Evans Moblijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Klīvlendas "Cavaliers" paziņojis, ka tuvākajos mačos laukumā nevarēs doties Evans Moblijs, kuram ir kreisās potītes savainojums.

20 gadus vecais Evans Moblijs savainojumā iedzīvojās uzvarā pret Orlando "Magic", kad cīņā zem groza izmežģīja potīti. Centrs vidēji izcēlies ar 14,9 punktiem, 8,3 atlēkušajām bumbām un 1,6 bloķētiem metieniem, tiekot uzskatīts par galveno favorītu cīņā par sezonas labākā debitanta balvu.

Moblijs jau izlaida zaudējumu pret Dalasas "Mavericks" (112:120), bet turpinājumā viņš nepiedalīsies arī izbraukuma spēlēs pret Atlantas "Hawks" un Ņujorkas "Knicks". Tomēr nav izslēgts, ka viņam nāksies izlaist vairāk par šīm trim spēlēm.

"Cavaliers" regulārajā sezonā atlikuši vēl seši mači. Klīvlendas komanda Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem septīto vietu, turpinot cīņu par vietu play-off un izvairīšanos no play-in sērijas, kurā piedalīsies septītā līdz desmitā vieta. Priekšā esošajai Toronto "Raptors" ir par divām uzvarām vairāk.

Klīvlendu sezonas noslēgumā gaida sarežģīts grafiks – pēc mačiem Atlantā un Ņujorkā sekos mājas spēle pret Filadelfiju, došanās uz Orlando un Bruklinu, bet punkts tiks pielikts duelī pret čempioni Milvoki "Bucks".

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/cleveland-...