Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" centram Kuturjē veikta vēl viena muguras operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flyers" centram Kuturjē veikta vēl viena muguras operācija
Šons Kuturjē. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Filadelfijas "Flyers" centra uzbrucējam Šonam Kuturjē veikta muguras operācija, kuras dēļ viņš nevarēs spēlēt trīs līdz četrus mēnešus.

29 gadus vecajam Šonam Kuturjē iepriekšējā sezona beidzās jau pēc 29 spēlēm, un februārī viņam tika veikta muguras operācija. Centra uzbrucējs bija atveseļojies un gatavojās piedalīties Filadelfijas "Flyers" treniņnometnē, taču tad sajuta sāpes un neizgāja uz ledus nevienā treniņā.

"Flyers" paziņojusi, ka Kuturjē būs nepieciešama vēl viena muguras operācija, un tās dēļ nāksies izlaist trīs līdz četrus mēnešus. Laukumā viņš nav devies kopš pagājušā gada 18. decembra, un astoņu gadu un 62 miljonu dolāru līguma ietvaros aizvadījis tikai 29 spēles.

Pirms savainojuma Kuturjē tika uzskatīts par vienu no labākajiem aizsardzības tipa uzbrucējiem. 2020. gadā viņš tika apbalvots ar Selkes trofeju. NHL karjeras 721 spēlē Kuturjē izcēlies ar 460 punktiem.

Tāpat "Flyers" paziņoja, ka uzbrucējam Džeimsam van Rīmsdaikam veikta kreisās rokas pirksta operācija. Savainojuma dēļ viņš nevarēs spēlēs sešas nedēļas. Sezonas ievadā sešos mačos van Rīmsdaiks iekrāja piecus punktus.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay"platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/philadelphia...
https://www.nhl.com/news/phialdelph...