Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kambososs: "Heinijs ir ziņotājs un žurka"

Rolands Eliņš

Kambososs: "Heinijs ir ziņotājs un žurka"
Džordžs Kambososs satiekas ar Devinu Heiniju. Foto: Darren Burns/BoxingScene

Austrālijas bokseris Džordžs Kambososs pirms cīņas pret Devinu Heiniju par visām vieglā svara čempiona jostām nosauca savu pretinieku par "žurku", jo Heinijs iepriekš bija viņam piegādājis ziņas no Kambososa iepriekšējā pretinieka Teofimo Lopesa nometnes.

Nedēļas nogalē Austrālijā paredzēta boksa cīņa par visām čempiona jostām vieglajā svarā. Džordžs Kambososs galdā liks WBA, IBF, WBC un lineālā čempiona titulus, kamēr Heinijs uz cīņu ieradīsies kā WBC čempions. WBC īpašais tituls gan pieder arī Kambososam, un šeit pastāv diskusija, kurš tad īsti skaitās prestižāks tituls, taču pēc nedēļas nogales tas vairs nebūs svarīgi.

Heinijs ieradies Austrālijā, un šodien tika aizvadīta pirmā preses konference, kurā abi beidzot nonāca aci pret aci, lai gan arī iepriekš nebija kautrējušies no publiskas komunikācijas sociālajos tīklos. Preses konferencē Kambososs pavēstīja, ka Heinijs esot viņam palīdzējis pirms iepriekšējās cīņas.

"Šis čalis ir ziņotājs, viņš ir žurka," teica Kambososs. "Kad Teofimo Lopess cīnījās pret mani, tas ir, pret ārzemnieku, viņš man vairākkārt rakstīja un stāstīja visādas detaļas no Lopesa nometnes. Sak, Teo aizgājis uz ūdenspīpju bāru, Teo ir problēmas ar sievu utt. Tā dara žurkas un ziņotāji."

"Tāpēc zini šo – svētdien es tev kārtīgi sadošu pa pakaļu," teica Kambososs. "Un pēc tam, kad atgriezīsies Lasvegasā, tev vajadzēs skatīties pār plecu, uzmanoties no Lopesa, jo viņš arī ies pēc tevis."

Kambososs nesen publicēja video, kurā redzams, kā Heinijs mājās skatās viņa iepriekšējās cīņas tiešraidi un priecājas par viņa negaidīto uzvaru pār Lopesu. Tāpat Kambososs norādīja, ka būs gatavs publicēt saraksti ar Heiniju, ja viņš vai viņa komanda centīsies apšaubīt viņa vārdu patiesumu.

Heinijs preses konferencē uz to atbildēja, sakot, ka Kambososs tikai izliekas par sīkstu vīru, kurš tagad pielieto aktierspēli, lai turpinātu savu lomu publikas priekšā.

"Labāk aktieris, nevis žurka," attrauca Kambososs.

Viņu cīņa "Marvel" stadionā Melburnā paredzēta svētdien, apmēram 6:00 no rīta pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/kamboso...