Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Wild" septītā uzvara pēc kārtas, "Ducks" - desmitais zaudējums, Tampa trīsreiz atspēlējas

Agris Suveizda

"Wild" septītā uzvara pēc kārtas, "Ducks" - desmitais zaudējums, Tampa trīsreiz atspēlējas
Stīvens Stemkoss svin vārtus pagarinājumā. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvaras šonakt tika arī Toronto "Maple Leafs", Floridas "Panthers", Tampabejas "Lightning", Minesotas "Wild", Nešvilas "Predators", Kolorādo "Avalanche" un Dalasas "Stars".

• Septīto uzvaru pēc kārtas svinēja Minesotas "Wild", kas ar 4:1 pārspēja Filadelfijas "Flyers", dzēšot viesiem arī matemātiskas izredzes uz izslēgšanas spēlēm, bet Dalasas "Stars" izbraukumā sagādāja Anaheimas "Ducks" desmito neveiksmi pēc kārtas (3:2).

• Divkārtējā čempione Tampabejas "Lightning" trīsreiz atspēlējās un pagarinājumā pārspēja Karolīnas "Hurricanes" (4:3), trīs vārtus – ieskaitot uzvaras – gūstot vairākumā. Stīvenam Stemkosam 1+2, Ņikitam Kučerovam 0+3.

• Trīs punktus sakrāja arī Žonatans Iberdo (2+1), Raiens Lomergs (2+1) un Sems Benets (1+2), palīdzot Floridas "Panthers" ar 7:4 pārspēt Monreālas "Canadiens". Pēc diviem periodiem rezultāts bija 4:4.

• 49. vārtus sezonā guva līgas labākais snaiperis Ostons Metjūzs, palīdzot Toronto "Maple Leafs" ar 6:4 uzvarēt Bostonā. Savukārt līgas līdere Kolorādo "Avalanche" bez Neitana Makinnona uzvarēja Kalgari – 2:1. Abus vārtus vairākumā guva Valerijs Ņičuškins.

• Uz pagaidu trešo vietu Centrālajā divīzijā pacēlās Nešvilas "Predators", ar 4:1 pārspējot Otavas "Senators". Par punktu atpaliekošā Sentluisas "Blues" gan aizvadījusi par diviem mačiem mazāk. Aizsargs Matīass Ēkholms izdarīja trīs rezultatīvas piespēles.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Bruins – Maple Leafs4:6
Blue Jackets – Islanders3:4
Panthers – Canadiens7:4
Penguins – Rangers2:3
Lightning – Hurricanes4:3 P
Wild – Flyers4:1
Predators – Senators4:1
Flames – Avalanche1:2
Ducks – Stars2:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...