Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pečuras "Neman" zaudē Žlobinā, nonāk soli no zaudējuma sērijā

Andrejs Siliņš

Pečuras "Neman" zaudē Žlobinā, nonāk soli no zaudējuma sērijā
Sergejs Pečura
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) finālsērijas piektajā spēlē piektdienas vakarā Žlobinā vietējā "Metallurg" ar rezultātu 3:2 apspēlēja Sergeja Pečuras un Kaspara Saulieša pārstāvēto Grodņas "Neman". Sērijā līdz četrām uzvarām "Metallurg" izvirzījusies vadībā ar 3:2.

Jau 14. sekundē mājiniece izvirzījās vadībā un trešdaļas vidū dubultoja pārsvaru. Vienus vārtus viesi atguva 14. minūtē nepilnu minūti pirms otrās trešdaļas beigām rezultāta tablo atkal vēstīja neizšķirtu - 2:2. Pēdējā spēles nogriežņa viducī Grodņa palika lielajā mazākumā, un "Metallurg" to nekavējās izmantot, atjaunojot vadību - 3:2. Ar šādu rezultātu mačs arī noslēdzās.

Jau trešo reizi sērijā fiksēts beigu rezultāts 3:2. Divas uzvaras ar tādu izcīnījusi Grodņas komanda, divas arī Žlobinas, tai skaitā šovakar. Arī sērijā šobrīd rezultāts 3:2 par labu "Metallurg". Par Baltkrievijas čempioni kļūs komanda, kas izcīnīs četras uzvaras.

Uzbrucējs Sergejs Pečura ar rezultativitāti neizcēlās, bet saņēma sešas soda minūtes un sakrāja negatīvu lietderības koeficientu (-1). Cits Latvijas uzbrucējs Kaspars Saulietis mačam nebija pieteikts.

     [+] [-]

, 2012-03-30 23:44, pirms 12 gadiem
uz DINAMO!

     [+] [-]

, 2012-03-30 23:58, pirms 12 gadiem
profesorsk rakstīja: uz DINAMO!
spēlētāju, kas BAČ klubā tikai dažreiz tiek 4. maiņā

P.S. tiesa gan, Sējējs pirms gadiem 2 (?) piedāvāja Pečuram līgumu, taču šamais lepni atteicās, jo būšot pārāk mazs spēles laiks