Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Edvardss arī pēc uzvaras sūdzas par NBA tiesāšanu: "Piecatā spēlējām pret astoņiem"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Edvardss arī pēc uzvaras sūdzas par NBA tiesāšanu: "Piecatā spēlējām pret astoņiem"
Entonijs Edvardss. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Minesotas "Timberwolves" zvaigzne Entonijs Edvardss pēc uzvaras Rietumu konferences līderu duelī pret Oklahomsitijas "Thunder" raidīja pārmetumu vētru spēles arbitru virzienā.

"Man būs jāmaksā sods tikai tāpēc, ka tiesneši pret mums nesvilpa pārkāpumus," sašutis pēc uzvaras bija Entonijs Edvardss. Viņš izpaudās arī laukumā. Divas minūtes līdz beigām Edvardss caurgājienu pabeidza ar bumbas triecienu grozā no augšas, dodot "Timberwolves" svarīgu +4 pārsvaru. Pēc gūtajiem punktiem viņš saķēra kreiso roku, dusmīgi paskatījās galvenā tiesneša Marka Lindsija virzienā un paraustīja plecus.

"Tiesneši bija briesmīgi. Piecatā mēs spēlējām pret astoņiem pretiniekiem. Tas nebija godīgi, bet viss ir kārtībā," prātoja Edvardss, kurš uzvarā (107:101) iemeta 27 punktus, būdams rezultatīvākais savā komandā. Amerikānis realizēja četrus no četriem soda metieniem, bet uzskatīja, ka bija pelnījis vēl vairākas reizes stāties uz līnijas.

"Thunder" galvenais uzbrukuma spīdeklis Šejs Gildžess-Aleksandrs no saviem 37 punktiem 15 iemeta ar soda metieniem (15/16). Viņš viens izpildīja par vienu soda metienu vairāk nekā visa Minesotas komanda kopā.

Edvardss gan norādīja – viņam nav problēmu ar Gildžesa-Aleksandra biežajiem soda metieniem, bet ar tiesnešu izvēli nesvilpt pārkāpumus pret "Timberwolves" basketbolistiem. "Viņš pie sodiem tiek miegā. Viņš ir neapturams, neviens nevar viņu nosegt. Viņš ir ļoti labs, atšķirībā no tiesnešiem," pauda Edvardss.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-01-30 13:25, pirms 3 mēnešiem
NBA ir pat savs tiesnešu bizness! Kā dažādi viņi traktē vienu un otru līdzvērtīgu epizodi dažādu komandu izpildījumā! Un vēl atkarīgi no spēlētāja statusa- zvaigzne vai otrās lomas spēlētājs!

     [+] [-]

, 2024-01-30 13:48, pirms 3 mēnešiem
Silverītis turpina dot komandas, lai pietiesātu par labu OKC. Jau kurā spēle tāda ar viņu dalību.