Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" bez Bļugera zaudē trešo spēli pēc kārtas

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

"Penguins" bez Bļugera zaudē trešo spēli pēc kārtas
Divu vārtu autors Braiens Rasts. Foto: nhl.com

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Pitsburgas “Penguins” bez žokļa savainojumu guvušā latvieša Teodora Bļugera sastāvā piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, ar 3:4 piekāpjoties Losandželosas “Kings”. “Penguins” labā divus vārtus guva Braiens Rasts, savukārt uzvarētājiem tikpat reizes vārtsargu pārspēja Trevors Mūrs.

# Pitsburgai šī bija piektā mājas spēle pēc kārtas. Tikmēr karaļi aizvadīja piekto maču izbraukumā.

# Vienīgajā savstarpējā mačā šosezon pārliecinošu uzvaru ar 6:2 bija izcīnījusi Losandželosa.

# Pirmais periods aizritēja ļoti līdzvērtīgā cīņā. Gan “Penguins”, gan “Kings” bija viena iespēja spēlēt vairākumā, bet vārti netika gūti. Abu komandu vārtsargi bija līmenī.

# Mača rezultātu otrās trešdaļas sākumā pēc veiksmīga rikošeta atklāja “Kings” uzbrucējs Alekss Jafallo, taču perioda vidū pingvīnu kapteinis Sidnijs Krosbijs vairākumā ar skaistu metienu tālajā devītniekā panāca 1:1. Pēcāk perioda turpinājumā Losandželosa darbojās aktīvāk un ieguva divu vārtu pārsvaru – meistarības paraugklasi nodemonstrēja Trevors Mūrs un ar veiksmes palīdzību ripu vārtos iedabūja Drū Dautijs (1:3).

# Noslēdzošajā trešdaļā savu vārdu teica Braiens Rasts, izlīdzinot rezultātu (3:3). Viens no goliem bija vairākumā no tuvas distances, bet otrs no pretinieku komandas aizsarga slidas. Taču gala vārds tāpat piederēja karaļiem jeb precīzāk Trevoram Mūram, kurš izgājienā viens pret vienu ar Tristanu Džeriju guva savus otros un "Kings" uzvaras vārtus (3:4).

# Austrumu konferencē “Penguins” atkāpās uz piekto vietu. Naktī uz trešdienu Bļugera komanda turpinās mājas spēļu sēriju, uzņemot Aleksandru Ovečkinu un Vašingtonas “Capitals”.

# Citā šī vakara mačā Sietlas “Kraken” atspēlējās no 0:2, bet pamatlaika pēdējā minūtē ielaida izšķirošos vārtus un ar 2:3 piekāpās Pitsburgas tabulas kaimiņiem Ņujorkas “Rangers”. Uzvaras gols 22 gadus vecā Ņujorkas aizsarga K`Andrē Millera rēķinā. Uzvarētāju rindās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās zviedru zvaigzne Mika Zibanejads, un 40 no 42 metieniem atvairīja krievu vārtsargs Igors Šestjorkins.

NHL spēles 30. un 31. janvārī

Laiks/Rez.KomandasLaiks/Rez.Komandas
3:2Rangers - Kraken3:4Penguins - Kings
00:00Hurricanes - Sharks2:00Stars - Bruins
2:00Canadiens - Blue Jackets2:30Islanders - Wild
3:00Avalanche - Sabres

  -1 [+] [-]

, 2022-01-31 00:50, pirms 2 gadiem
Njā, bez Tedija nav aršanas.

     [+] [-]

, 2022-01-31 08:07, pirms 2 gadiem
Karma
Par to ka neviens negàja pàrmàcìt pàridarìtàju