Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balcers atgriežas laukumā ar rezultatīvu piespēli pret Floridu

Rolands Eliņš

Balcers atgriežas laukumā ar rezultatīvu piespēli pret Floridu
Rūdolfs Balcers. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pēc divu nedēļu izlaišanas Sanhosē "Sharks" sastāvā atgriezās Rūdolfs Balcers, kurš palīdzēja komandai tikt pie punkta par zaudējumu papildlaikā pret Floridas "Panthers", vienu no šīs sezonas spēcīgākajām komandām.

Rūdolfs Balcers aizvadīja savu pirmo spēli kopš 17. janvāra. Viņš tikai vakar oficiāli atstāja Covid-19 protokolu un šodien bija atgriezies komandas otrajā maiņā.

VIDEO: Balcers rezultatīvs savā trešajā NHL mačā pēc kārtas

• Balcers nospēlēja 11:35 minūtes, turklāt trešajā periodā izlaida vairākas maiņas un uz laiku atstāja komandas rezervistu soliņu, taču pēc tam atgriezās pie komandas un laukumā. "Sharks" treneris pēc spēles medijiem norādīja, ka ar Balceru viss kārtībā.

• Latvijas uzbrucējs šajā mačā tika pie rezultatīvas piespēles, kas viņam ir 13. punkts šosezon (4+9 28 spēlēs). Turklāt Balcers bija guvis vārtus divās iepriekšējās spēlēs pirms nonākšanas Covid-19 protokolā, attiecīgi šobrīd viņš uzņēmis trīs rezultatīvu spēļu sēriju.

• Balcers spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu plus viens. Viņš veica trīs metienus pa vārtiem un četras reizes pielietoja spēka paņēmienu, kā arī bloķēja divus pretinieku metienus.

• Rezultatīvu piespēli Balcers nopelnīja komandas pirmo vārtu guvumā, kad viņš pretinieku zonā veica saspēli ar čehu uzbrucēju Tomāšu Hertlu, un Hertls ieslidoja vārtu priekšā un guva savus 22. vārtus šosezon.

• "Sharks" pēc tam panāca arī 2:0 un 3:1, ar šādu rezultātu arī sagaidot trešā perioda sākumu. Taču Florida ar Aleksandra Barkova, Meisona Marčmenta un Žonatana Iberdo vārtu guvumiem līdz 50. minūtei panāca neizšķirtu 4:4, kas noveda pie papildlaika. Tajā Sems Benets izrāva uzvaru Floridai.

• Floridas sastāvā trīs punktus guva Iberdo, un ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās bijušais "Sabres" uzbrucējs Sems Reinhārts, kurš turklāt veica astoņus metienus pa vārtiem. "Sharks" sastāvā trīs rezultatīvas piespēles Nikam Bonino, kamēr divus vārtus guva zviedrs Jonatans Dālens.

• "Panthers" ar 67 punktiem šobrīd ir līgas līdervienība un uzvarējusi četrās spēlēs pēc kārtas, kamēr "Sharks" zaudējusi trīs no četrām spēlēm un ieņem astoto vietu Rietumu konferencē ar 47 punktiem 44 spēlēs.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  -1 [+] [-]

, 2022-01-30 04:15, pirms 2 gadiem
Kaa jau teicu pirms speles, Balcerisam Meijas hattrick
Molodchiks, gaidam OS sastava

     [+] [-]

, 2022-01-30 04:52, pirms 2 gadiem
Porziņģim trauma atkal.

     [+] [-]

, 2022-01-30 09:21, pirms 2 gadiem
Rūdolfa piespēlīte bija konfekte.

     [+] [-]

, 2022-01-30 12:09, pirms 2 gadiem
Sharks mācās no CBJ un Dinamo...Izlaist 2 vārtu pārsvaru un beigās var priecāties, ka tika pie punkta. To, ka Panterām golu neieskaitīja autors jau neuzskata par vajadzīgu pieminēt...

     [+] [-]

, 2022-01-30 14:18, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Sharks mācās no CBJ un Dinamo...Izlaist 2 vārtu pārsvaru un beigās var priecāties, ka tika pie punkta. To, ka Panterām golu neieskaitīja autors jau neuzskata par vajadzīgu pieminēt...
Jā, jā, haizivis nepārtraukti analizē Rīgas miliču spēles..

     [+] [-]

, 2022-01-30 14:29, pirms 2 gadiem
Balceram jābrauc uz KHL, jo ar tik maz punktiem NHL ilgi neturēs