Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Kivlenieks un Mauriņš kvalificējas Pasaules kausam Vintenbergā

Andrejs Siliņš

Kivlenieks un Mauriņš kvalificējas Pasaules kausam Vintenbergā
Inārs Kivlenieks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Piektdien Vācijā Vinterbergas trasē norisinājās Nāciju kauss kamaniņu sportā, kas, kā zināms, ir atlases posms Pasaules kausa izcīņas 3.posmam, kas sāksies sestdien. Gan Inārs Kivlenieks, gan Kristaps Mauriņš kvalificējušies sestdienas sacensībām.

Latviju vīru konkurencē pārstāvēja Inārs Kivlenieks, kas bija sacensību atklājējs, Kristaps Mauriņš un Artūrs Dārznieks. Savukārt no mūsu dāmām uz starta izies Ulla Zirne. Bet divnieku konkurencē par iespēju piedalīties PK 3. posmā cīnījās Pēteris Kalniņš/ Oskars Gudramovičs.

Vīru sacensībās vislabāko sniegumu no Latvijas sportistiem rādīja Inārs Kivlenieks, kas braucienā uzrādīja laiku 53,197 sekundes, sacensību līderim Voskresenskim no Krievijas zaudējot 0,084 sekundes, un ierindojās 4. vietā. Kristaps Mauriņš ar rezultātu 53,470 sekundes ieņēma 18. vietu, bet Artūrs Dārznieks palika 34. pozīcijā - 54,635 sekundes. Vīru konkurencē PK posmam kvalificējušies Inārs Kivlenieks un Kristaps Mauriņš.

Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš Nāciju kausa izcīņas posmā izcīnīja trešo vietu, kvalificējoties Pasaules kausa izcīņas posma sacensībām.

Izlases kodols Andris un Juris Šici, kā arī Elīza Tīruma un Mārtiņš Rubenis vietu Pasaules kausa izcīņā nodrošinājuši atbilstoši iepriekšējiem rezultātiem.

     [+] [-]

, 2013-11-29 13:36, pirms 10 gadiem
Nu un kā tad divniekos, arī kvalificējās? /////Bet divnieku konkurencē par iespēju piedalīties PK 3. posmā cīnījās Pēteris Kalniņš/ Oskars Gudramovičs/////