Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Hurricanes" sestā uzvara sešās spēlēs, Marūns un O'Braiens izkaujas pirmajās sekundēs

Agris Suveizda

"Hurricanes" sestā uzvara sešās spēlēs, Marūns un O'Braiens izkaujas pirmajās sekundēs
Pets Marūns pret Līemu O'Braienu. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvaras šonakt tika arī Karolīnas "Hurricanes", Tampabejas "Lightning", Kolorādo "Avalanche", Sietlas "Kraken", Filadelfijas "Flyers" un Vinipegas "Jets".

# Līgas čempione Tampabejas "Lightning" arī bez sava līdera Ņikitas Kučerova jau pirmā perioda vidū bija priekšā ar 3:0 un beigās ar 5:1 sakāva Arizonas "Coyotes", kas zaudējusi visos septiņos mačos un izbraukumu turpinās ar vēl četrām spēlēm. Ar trim (2+1) punktiem izcēlās Alekss Kilorns, bet Andrejs Vasiļevskis atvairīja 24 no 25 metieniem.

# Jau spēles pirmajās sekundēs saķērās "Lightning" un "Coyotes" rūdītie kaušļi Pets Marūns un Līems O'Braiens un saņēma pa piecām soda minūtēm. 12 minūtes vēlāk Marūns izprovocēja vēl vienu kautiņu un spēlē kopumā sakrāja 24 soda minūtes. Marūnam NHL karjerā 575 spēlēs ir 672 soda minūtes, bet O'Braiens 32 spēlēs sakrājis 80 soda minūtes. Amerikas Hokeja līgā O'Braienam 382 spēlēs nopelnījis 653 soda minūtes.


# Sesto uzvaru sešās spēlēs svinēja Karolīnas "Hurricanes", kas mājās neielaida vārtus pret Bostonas "Bruins". Visus 33 metienus atvairīja dāņu vārtsargs Frēderiks Andersens.

# Sesto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Losandželosas "Kings", kas mājās trešajā trešdaļā nenosargāja vadību un ar 2:3 piekāpās Vinipegas "Jets". Divus vārtus guva uzvaras ripas autors Pjērs Liks Dibuā, savukārt visos trijos vārtos asistēja Kails Konors. "Jets" sezonu sāka ar trim neveiksmēm, bet nu izcīnīja ceturto panākumu pēc kārtas.

# Pirmo zaudējumu sezonā piedzīvoja Sentluisas "Blues", kas pirmā guva vārtus, tomēr savā laukumā ar 3:4 atzina Kolorādo "Avalanche" pārākumu. Uzvarētāju rindās divi vārti Džeitī Komferam. Sentluisa sezonu bija sākusi ar piecām uzvarām pamatlaikā un sezonas sešos mačos ir guvusi 28 vārtus, kas ir dalīts labākais rādītājs līgā.

# Debitante Sietlas "Kraken" sāka ar vienu uzvaru piecās spēlēs, bet šonakt tika pie otrā pārliecinošā panākuma pēc kārtas, ar 4:1 pieveicot Minesotas "Wild". Divus vārtus guva kanādiešu aizsargs Heidns Flerī.

SpēleRez
Hurricanes – Bruins3:0
Penguins – Flames0:4
Lightning – Coyotes5:1
Blues – Avalanche3:4
Ducks – Sabres3:4 P
Kraken – Wild4:1
Canucks – Flyers1:2
Kings – Jets2:3
Sharks – Canadiens0:4

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...