Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Hurricanes" iemet sešus vārtus Vašingtonā, Maklelanam 1000. spēlē sagrāve ar 1:6

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Hurricanes" iemet sešus vārtus Vašingtonā, Maklelanam 1000. spēlē sagrāve ar 1:6
Karolīnas "Hurricanes" hokejisti svin vārtu guvumu. Foto: Brad Mills/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Austrumu konferences līderes godu atguvusi Karolīnas "Hurricanes", kas izbraukumā ar 6:1 sagrāva Vašingtonas "Capitals" vienību. Kopumā šonakt NHL laukumos aizvadītajās piecās spēlēs tika fiksētas trīs 6:1 rezultāti.

• "Hurricanes" otro uzvaru pēc kārtas ar diviem vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja čehu uzbrucējs Martins Nečāss. Vārti un rezultatīva piespēle Breidija Šeja kontā. Interesanti, ka iepriekšējās sešās "Hurricanes" un "Capitals" savstarpējās spēlēs uzvaras izcīnīja vašingtonieši, pēdējoreiz Karolīnas vienībai uzvarot 2019. gadā.

• Austrumu konferences galvgalī esošā 95 punktus 66 spēlēs sakrājusī "Hurricanes" par punktu apsteidz tuvāko sekotāju Floridas "Panthers". "Capitals" ar 84 punktiem 68 cīņās Austrumos ir astotā.

• Pārliecinošus panākumus ar rezultātu 6:1 guva arī Edmontonas "Oilers" un Sietlas "Kraken", sagraujot attiecīgi Arizonas "Coyotes" un Losandželosas "Kings". "Oilers" rindās 2+1 Raiena Maklauda kontā. "Kings" stūrmanis Tods Maklelans šorīt aizvadīja savu 1000. NHL spēli galvenā trenera amatā.

• Cīņā par vietu Stenlija kausā 79 punktus ieguvusī "Oilers" Rietumu konferencē ir septītā, savukārt "Kings" ar 81 punktu ierindojas piektajā vietā.

Vladimira Tarasenko divi vārtu guvumi un viena rezultatīva piespēle sekmēja Sentluisas "Blues" uzvaru ar 4:1 pār Vankūveras "Canucks". 81 punktu izcīnījusī "Blues" pakāpās uz ceturto vietu Rietumu konferencē, turpretim "Canucks" ar 73 punktiem ieņem 11. pozīciju, no play-off zonas atpaliekot par triju punktu tiesu.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

NHL regulārā sezona, 29. marts

SpēleRezultāts
Capitals - Hurricanes1:6
Blues - Canucks4:1
Blackhawks - Sabres5:6
Oilers - Coyotes6:1
Kings - Kraken1:6

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/