Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Nelabvēlīgie laikapstākļi liek pārcelt sieviešu klasiku PK biatlonā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Nelabvēlīgie laikapstākļi liek pārcelt sieviešu klasiku PK biatlonā
Baiba Bendika. Foto: Petr Slavik

Šodien bija gaidāmas 15 kilometru individuālās sacensības Pasaules kausa biatlonā Holmenkollenē, taču nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ (lietus) tās pārceltas uz rītdienu, oficiāli pavēstījusi Starptautiskā biatlona federācija.

Šodien bija gaidāms, ka sāksies Pasaules kausa posms biatlonā ar 15 kilometru individuālo distanci, taču Starptautiskā Biatlona federācija paziņojusi, ka slikto laikapstākļu dēļ Holmenkollenes trasē tās šodien nenotiks.

Šodien un tuvākajās dienās Holmenkollenē līst. Sagaidāms, ka visstiprākais lietus būs gaidāms sestdien pēcpusdienā, bet trīs dienu laikā varētu nolīt 22 milimetri lietus. IBU paziņojumā teikts, ka sacensības pārceltas uz rītdienu, kad bija gaidāmas arī vīriešu individuālās sacensības. Par laiku gan vēl organizācija ziņos atsevišķi.

No dāmām uz Norvēģiju devušās trīs Latvijas biatlonistes - Baiba Bendika, Sanita Buliņa un Annija Sabule. Viņas visas plānoja šodien startēt individuālajā distancē. Vēl Holmenkollenē gaidāmi masu starti un jauktās stafetes - gan individuālās, gan komandas.

     [+] [-]

, 2024-02-29 19:43, pirms 3 mēnešiem
jo jautraka piektdienas pecpusdiena bus,tik jacer ka neatcels posmu pavisam

     [+] [-]

, 2024-02-29 20:26, pirms 3 mēnešiem
..... atcēla nejau lietus dēļ, bet gan miglas, jo mērķi praktiski nebija redzami. Būtu bijis starts ap pl 11, tad paspētu vēl

     [+] [-]

, 2024-02-29 21:40, pirms 3 mēnešiem
Cerams posmu nepārcels, jo rīt lidoju prom uz Oslo. Biļetes jau nopirktas uz sestdienas un svētdienas gonkām!!!

     [+] [-]

, 2024-02-29 22:06, pirms 3 mēnešiem
Gacha rakstīja: Cerams posmu nepārcels, jo rīt lidoju prom uz Oslo. Biļetes jau nopirktas uz sestdienas un svētdienas gonkām!!!
Posmu nevar pārcelt ja nu vienīgi atcelt pavisam .