Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Uz Ventspili brauc Barons

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Uz Ventspili brauc Barons
"Ventspils Augstskolu" gaida nopietna spēkošanās ar 2.divīzijas līderiem "Barons kvartāls" basketbolistiem.
Foto: ventasbalss.lv, Juris Ģigulis

Kārtējo mačo Latvijas Basketbola līgas 2.divīzijā trešdienas vakarā aizvadīs "Ventspils Augstskolas" basketbolisti, kas savā laukumā uzņems vienus no divīzijas līderiem "Barona kvartāla" komandu.

Vēl pagājušajā sezonā ziņa, ka Ventspilī viesosies "baroni", izsauktu tiešām lielu līdzjutēju interesi, taču šosezon situācija mainījusies. Rīgas klubs vairs nespēlē LBL spēcīgākajā divīzijā, bet gan pēc spēka otrajā, līdz ar to spēkoties tam nākas nevis ar ventspilnieku pamatspēkiem, bet gan jauno maiņu no Ventspils Augstskolas. Šī komandām būs otrā tikšanās reizes, bet pirmajā mačā Rīgā "Barona kvartāls" bija pārāks ar 100:81. Šāds rezultāts arī atbilst komandu komplektācijai un vietai turnīra tabulā.

"Baroni" 22 spēlēs tikuši pie 20 panākumiem, kamēr Ventspils studenti 23 mačos uzvarējuši 11 reizes. Rīgas kluba sastāvā līdzās jaunajiem spēlētājiem ir arī pieredzējušie Mihaļs Hlebovickis, Ilmārs Bergmanis, Salvis Mētra un Kristaps Melnbārdis. Šis kvartets arī ir komanda galvenais rezultāta "taisītājs". VeA ar šādu pieredzi palepoties nevar, tomēr Rīgā spēja labi turēties līdzi sāncenšiem, tiešām neveiksmīgi aizvadot tikai vienu ceturtdaļu. Mājās komandai varētu klāties varbūt pat vēl nedaudz veiksmīgāk, bet pieplusojot klāt apņēmību un vēl nedaudz veiksmes, kas zina, varbūt var arī sanākt kārtīga cīņa – veco labo laiku garā.

Spēles sākums pulksten 18:30, bet bez šī mača jaunajiem ventspilnieki šajā sezonā atlikuši vēl sešas cīņas, no kurām mājās būs jāaizvada vien divas.

Izmantotie resursi
Latvijas Basketbola savienība

     [+] [-]

, 2012-02-29 15:22, pirms 12 gadiem
Spēles sākums ir 18:30

Latvijas Basketbola savienība
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-02-29 15:48, pirms 12 gadiem
peec virsraksta sapratu ka uz V-pili brauc Barons Deiviss!

  -1 [+] [-]

, 2012-02-29 16:06, pirms 12 gadiem
armandss86 rakstīja: peec virsraksta sapratu ka uz V-pili brauc Barons Deiviss!
Ielej vēlvienu glāzi ar olu liķieri un dodies gulēt...
Slēpts komentārs: Ventspils.S