Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" aizsardzību pastiprina ar Mazinu no "Kings"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Maple Leafs" aizsardzību pastiprina ar Mazinu no "Kings"
Džeiks Mazins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Toronto "Maple Leafs" ieguvis tik ļoti nepieciešamo pastiprinājumu aizsardzībā, no Losandželosas "Kings" iemainot Džeiku Mazinu, kurš 2014. gadā ieguva Stenlija kausu.

Ar 49 spēlēs sakrātajiem 62 punktiem "Maple Leafs" ieņem otro vietu Atlantijas okeāna divīzijā, un komandas vadība cer iesaistīties nopietnā cīņā par Stenlija kausa iegūšanu. Toronto ir viens no labākajiem uzbrukumiem līgā, tomēr aizsardzības līnija sagādājusi galvassāpes. No "Kings" iegūtais Džeiks Mazins centīsies tās atrisināt.

29 gadus vecais Mazins visu karjeru – astoņas sezonas – aizvadījis "Kings" rindās, 2014. gadā virs galvas ceļot Stenlija kausu. Aizsargs ar kreiso nūjas satvērienu var spēlēt abās aizsardzības malās, un iepriekš viņš veidoja Losandželosas pirmo pāri kopā ar Drū Dautiju.

Paredzams, ka arī "Maple Leafs" sastāvā Mazins kļūs par pirmā pāra aizsargu, spēlējot kopā ar Morganu Railiju, kurš 49 spēlēs sakrājis 50 punktus. Tikmēr Mazins šajā sezonā piedalījies 50 spēlēs un ticis pie 21 punkta, vidēji laukumā pavadot 21:32 minūtes.

Lai iegūtu Mazinu, "Maple Leafs" šķīrās no kreisās malas uzbrucēja Karla Grundstrema, aizsarga Šona Durzi, kurš spēlē junioros, un šā gada drafta pirmās kārtas izvēles. Zviedrs Grundstrems aizvada pirmo pilno sezonu Ziemeļamerikā, un fārmklubā viņš 42 mačos ticis pie 29 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/maple-leafs-acqu...

     [+] [-]

, 2019-01-29 10:15, pirms 5 gadiem
Manuprāt, abas komandas ir uzvarētājas šajā darījumā.